• PRO TV
  • Motivul pentru care copiii lui Kate Middleton nu au voie să mănânce alături de ea și de prințul William. Regula nu poate fi încălcată nici la masa de Crăciun: „Nu au voie”

Motivul pentru care copiii lui Kate Middleton nu au voie să mănânce alături de ea și de prințul William. Regula nu poate fi încălcată nici la masa de Crăciun: „Nu au voie”

Motivul pentru care copiii lui Kate Middleton nu au voie să mănânce alături de ea și de prințul William. Regula nu poate fi încălcată nici la masa de Crăciun: „Nu au voie”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că membrii Familiei Regale trebuie să respecte o sumedenie de reguli stricte și nici copiii nu fac excepție. Kate Middleton și prințul William nu pot mânca la aceeași masă cu cei trei copii ai lor, nici măcar la ocaziile speciale. 

Gallery

Deși pare că duc o viață de vis, membrii Familiei Regale nu au voie să facă multe din lucrurile de care ceilalți se bucură în fiecare zi. Încă din primii ani de viață, copiii acestora sunt educați cu strictețe, pentru a avea un comportament demn de prinți și de prințese.

Motivul pentru care Kate Middleton și prințul William nu pot mânca alături de copiii lor

Darren McGrady, unul dintre foștii bucătari ai Familiei Regale, a făcut câteva dezvăluiri cel puțin interesante despre membrii Familiei Regale. Acesta a declarat că prinții Louis, George și prințesa Charlotte nu pot mânca împreună cu părinții lor, în timpul cinelor oficiale și al sărbătorilor.

Conform presei internaționale, acest lucru are loc, pentru ca cei mici să învețe despre „conversațiile politicoase”. Copiii cuplului „nu au voie să stea cu adulții până când nu învață arta conversației politicoase”.

Citește și:

Mai mult decât atât, fostul bucătar a precizat că nici măcar masa de Crăciun nu a fost o excepție, aceștia fiind nevoiți să mănânce separat, la creșă, împreună cu bona lor.

„Bona a avut întotdeauna controlul asupra meniului și s-a asigurat că ei consumă mese echilibrate, care includ nu numai multe legume sănătoase, dar le-a introdus și noi feluri de mâncare pentru adulți”, a mai declarat Darren McGrady.

Alimentele pe care membrii Familiei Regale nu le pot mânca

Membrii Familiei Regale au reguli foarte stricte atunci când vine vorba chiar și de alimentele pe care le consumă. Regina Elisabeta era cunoscută pentru rigurozitatea în ceea ce privește acest aspect.

Citește și:

​Usturoiul, scoicile, foie gras, pastele, alimentele picante, sandwich-urile, stridiile sunt și ele interzise și nu se regăsesc în farfuria niciunui membru regal.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni