• PRO TV
  • Babs, primele declarații după ce Dorian Popa a fost surprins în compania altei femei! Cum a reacționat fosta iubită a artistului: „Noi nu am rămas prieteni”

Babs, primele declarații după ce Dorian Popa a fost surprins în compania altei femei! Cum a reacționat fosta iubită a artistului: „Noi nu am rămas prieteni”

Babs, primele declarații după ce Dorian Popa a fost surprins în compania altei femei! Cum a reacționat fosta iubită a artistului: „Noi nu am rămas prieteni”

Dorian Popa are o nouă iubită! Paparazzi l-au surprins pe artist în compania unei domnișoare extrem de frumoase.

Gallery

​Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, acesta făcându-se remarcat odată cu serialul „Pariu cu viața”, acolo unde a debutat ca actor și cântăreț în trupa „LaLa Band”. Anii au trecut, iar Dorian s-a adaptat noilor schimbări, fiind astăzi unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară.

În urmă cu un an, Dorian Popa a dezvăluit public faptul că nu mai formează un cuplu cu Claudia Iosif, cunoscută în spațiul public sub pseudonimul „Babs”. Fanii artistului au fost în stare de șoc, deoarece se așteptau la o nuntă, nu la o despărțire, după 11 ani de relație. 

​Dorian Popa are o nouă iubită. Cum a reacționat Babs când a aflat vestea

Dorian Popa a fost surprins recent de paparazzi Spynews.ro alături de o brunetă misterioasă, care a atras imediat privirile celor din jur. Cei doi au petrecut câteva ore pe străzile Bucureștiului, apoi au mers la un restaurant, unde au mâncat împreună.

La scurt timp, Babs a fost contactată de jurnaliști pentru a oferi o primă reacție cu privire la noua relație a fostului său iubit. Aceasta a declarat că se bucură pentru Dorian și că și-a găsit fericirea.

”Foarte frumos, foarte bine, mă bucur pentru el, ce pot să zic. Noi nu am rămas prieteni, că doi oameni care au fost atâta timp împreună nu pot fi neapărat prieteni, dar suntem într-o relație ok. Eu chiar mă bucur pentru el, foarte frumos, nu mai e treaba mea, a trecut deja foarte mult timp”, a spus Babs pentru sursa menționată anterior.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni