• PRO TV
  • Transformare șocantă pentru cea mai dorită actriță de la Hollywood! Nici cei mai fideli fani NU au recunoscut-o după ce au văzut imaginile: „Dumnezeule, ce i-au făcut?”

Transformare șocantă pentru cea mai dorită actriță de la Hollywood! Nici cei mai fideli fani NU au recunoscut-o după ce au văzut imaginile: „Dumnezeule, ce i-au făcut?”

Transformare șocantă pentru cea mai dorită actriță de la Hollywood! Nici cei mai fideli fani NU au recunoscut-o după ce au văzut imaginile: „Dumnezeule, ce i-au făcut?”

Ce nu fac actorii de dragul artei? De exemplu, Sydney Sweeney, una dintre cele mai sexy blonde de la Hollywood, a trecut printr-o transformare șocantă pentru cel mai nou rol.

Gallery

​Tânăra cu chip de Barbie, talie trasă ca prin inel și un bust care poate concura cu cel al actriței Salma Hayek, și-a șocat fanii după ce mai multe imagini de pe platoul de filmare al celei mai noi peliculei în care joacă s-au viralizat pe internet. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Sweeney a fost fotografiată de paparazzii în timp ce se îndrepta alături de o asistentă spre sala de sport, unde urma să filmeze una din scenele filmului regizat de David Michôd.

​Sweeney, care joacă rolul celebrei luptătoare de box Christy Martin, s-a îngrășat considerabil, a făcut mușchi, și-a tuns părul și s-a făcut brunetă. Nici cei mai fideli fani ar fi recunoscut-o dacă ar fi întâlnit-o așa pe stradă. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Dumnezeule, ce i-au făcut?”, „Eu nu pot să cred că ea e Sydney!”, „Incredibilă transformare!”, „Cât de mult s-a îngrășat!”, „Arată ca un băiețel”, „Este ireal prin ce transformări trec unii actori pentru un rol”, au scris unii dintre utilizatorii de social media. Unii dintre admiratorii actriței din „Euforia” și „White Lotus” sunt de părere că în sfârșit Sydney va fi luată în serios cu acest rol și că ar putea câștiga chiar și un Oscar.

„Acesta este exact tipul de film de care Sydney Sweeney are nevoie dacă vrea ca oamenii să o considere un actor serios și nu doar un sex-simbol”, „Cred că e un pic ciudat pentru ea pentru că nu trebuie să arate prea multă piele”, „Merită un Oscar pentru acestă transformare”, au scris unii internauți.

Ben Foster se alătură distribuției în rolul antrenorului și soțului ei abuziv, Jim Martin. Christy Martin chiar are o poveste demnă de scenariul unui film.

Sydney o descrie pe Chirsty ca fiind „o adevărată campioană care a dus bătălii atât în ring, cât și în afara lui”.

„Călătoria ei este un testament al rezistenței, puterii și speranței, iar eu sunt onorată să intru în pielea ei pentru a împărtăși povestea ei puternică cu voi toți”, a scris actrița recent pe contul de Instagram.

Viața luptătoarei Christy Martin

Christy Renea Martin (născută Salters) este o fostă boxeră profesionistă din America. A concurat din 1989 până în 2012, iar în 2009 a deținut titlul WBC la categoria super welter feminin. Martin a fost prima femeie boxer aleasă în Nevada Boxing Hall of Fame în 2016 și a fost, de asemenea, aleasă în International Boxing Hall of Fame în 2020.

Se spune despre Martin că este „cea mai de succes femeie boxer din Statele Unite” și persoana care a „legitimat” participarea femeilor în acest sport. Și-a început cariera luptând în concursurile „Toughwoman” și a câștigat trei titluri consecutive. Apoi a început să se antreneze cu antrenorul de box, Jim Martin, care i-a devenit soț în 1991.

Christy Martin are un palmares de 49 de victorii, 7 înfrângeri și 3 remize, cu 31 de victorii prin knockout.

Martin a fost promovată de Don King și este prima femeie care a semnat cu el. Luptătoarea a fost poreclită „Fiica Minerului de Cărbune” după ocupația tatălui ei.

La 23 noiembrie 2010, Christy Martin a fost înjunghiată de mai multe ori, împușcată cel puțin o dată și lăsată într-o baltă de sânge de soțul ei, James V. Martin. Atacul ar fi avut loc după o ceartă în casa lor din Apopka, Florida. Christy a supraviețuit miraculous, iar soțul ei a fost arestat, acuzat de tentativă de omor și în final condamnat la 25 de ani de închisoare.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni