• PRO TV
  • Sorin Pârcălab, din serialul ”Brigada Nimic”, a fost implicat într-un accident de circulație!

Sorin Pârcălab, din serialul ”Brigada Nimic”, a fost implicat într-un accident de circulație!

Sorin Pârcălab, din serialul ”Brigada Nimic”, a fost implicat într-un accident de circulație!

Sorin Pârcălab, comediant și actor cunoscut si pentru rolul său din serialul "Brigada Nimic", difuzat pe PRO TV, a dezvăluit recent detaliile unui accident de circulație în care a fost implicat. Acestea sunt relatate în cel mai nou special de comedie al său, intitulat sugestiv „Accidente”, disponibil exclusiv pe platforma ComedyBox.

Spectacolul este o abordare plină de umor a experiențelor din trafic, de la gestionarea conflictelor cu alți șoferi, până la interacțiunile cu companiile de asigurări auto. Inspirat din fapte reale, „Accidente” oferă o perspectivă amuzantă și sinceră asupra provocărilor cu care se confruntă un sofer în România.


Cu o carieră de peste 18 de ani în stand-up comedy, Sorin Pârcălab a debutat în fața publicului larg în 2008, în Timișoara, iar din 2011 a devenit un nume de referință pe scena bucureșteană de comedie, evoluând în cluburi celebre precum Cafe Deko, Club99 și Prometeus. În 2018, scena de stand-up din capitală a căpătat un nou impuls prin deschiderea a doua noi cluburi de comedie, The Fool și Comics Club, cel din urmă fiind înființat de Sorin împreună cu colegii săi Cristi Popesco, Toma Alexandru și Sergiu Floroaia. În 2023 s-a alăturat echipei "Brigada Nimic" nu doar ca actor, dar și ca parte a echipei de scenariști, experiența în stand-up comedy spunându-și cuvântul asupra modului amuzant în care se desfășoară acțiunea pe tot parcursul serialului difuzat începând din vara lui 2024 la PRO TV. Când nu e la filmări îl găsești ori la Comics, la spectacole prin țară sau filmand pentru Comedy Box.


În toamna anului 2023, alături de alți artiști din comedia românească precum Teo, Vio, Costel, Maria Popovici, Mincu, Natanticu, Toma Alexandru, Cristi Popesco și alții au lansat Comedy Box, un proiect unic în România dedicat comediei. Cu capital 100% romanesc, Comedy Box ofera conținut divers, de la emisiuni și podcasturi până la show-uri și stand-up special-uri.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni