• PRO TV
  • Valeriu Pavel Dan, cunoscut sub pseudonimul „Puiu”, a murit la vârsta de 53 de ani! Care este cauza decesului

Valeriu Pavel Dan, cunoscut sub pseudonimul „Puiu”, a murit la vârsta de 53 de ani! Care este cauza decesului

Valeriu Pavel Dan, cunoscut sub pseudonimul „Puiu”, a murit la vârsta de 53 de ani! Care este cauza decesului

E doliu în cinematografia românească, după ce Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Actorul s-a prăbușit în plină stradă, noaptea trecută.

Valeriu Pavel Dan a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori și prezentatori din România, acesta făcându-se remarcat datorită proiectelor de film și teatru în care a fost implicat, dar mai ales pentru matinalul „Puiu și Jul”, de pe Etno TV. 

Celebrul actor s-a stins din viață la 53 de ani, după ce a suferit un atac de cord, în plină stradă. Deși la fața locului s-a prezentat de urgență o ambulanță SMURD, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața artistului. 

Prietenii lui „Puiu”, mesaje sfâșietoare după ce au aflat că actorul s-a stins din viață

Printre cei care au avut o relație apropiată cu Valeriu Pavel Dan se numără și Nicoleta Voicu. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, despre moartea actorului:

„Postarea este pentru Valeriu Pavel Dan care astăzi a părăsit această lume. In memoriam. Refuz să cred că l-am întâlnit în urmă cu o lună, că am stat de vorbă, că am făcut planuri profesionale, își dorea să organizeze evenimente, să fiu în lista artiștilor cu care voia să colaboreze. Am vorbit despre Jull, că a trecut un an de la plecarea lui din această lume. Ne-am întâlnit la multe ședințe UNART. Mi-a dăruit un pix cu touchscreen, l-am lăsat la București, de parcă a vrut să lase amintiri în sufletul meu și acum scriu despre toate astea la timpul trecut. Nu pot să cred. Și l-am rugat atât de mult pe Dumnezeu să nu mai aducă vești triste, atât de mult... Dumnezeu să te odihnească, suflet bun”, „Drum lin în lumină, Valeriu Pavel Dan! Ce tare te-ai grăbit”, sunt doar două dintre mesajele postate de apropiații lui, pe Facebook.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni