• PRO TV
  • Armin Nicoară a ajuns la capătul răbdării. Artistul și Claudia Puican se ceartă fără oprire din cauza copilului: „N-o mai suport”

Armin Nicoară a ajuns la capătul răbdării. Artistul și Claudia Puican se ceartă fără oprire din cauza copilului: „N-o mai suport”

Armin Nicoară a ajuns la capătul răbdării. Artistul și Claudia Puican se ceartă fără oprire din cauza copilului: „N-o mai suport”

Claudia Puican și Armin Nicoară nu au renunțat la dorința de a avea un copil, însă, din cauza diabetului cu care a fost diagnosticat artistul, cei doi sunt nevoiți să urmeze anumite tratamente.

Gallery

​Armin Nicoară și Claudia Puican sunt doi dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră, iar evenimentele private la care sunt chemați să cânte sunt numeroase. Deși este un motiv de bucurie pentru ei din punct de vedere financiar, acest lucru le pune bețe în roate când vine vorba de lucrurile pe care vor să le rezolve pe plan personal.

Armin Nicoară a amânat întemeiera unei familii

În urmă cu ceva timp, Armin Nicoară anunța că trebuie să meargă în Franța, pentru a face două operații, în speranța că, în acest fel, va putea să o lase însărcinată pe Claudia Puican. Deși totul era stabilit, a trebuit să amâne, întrucât avea de onorat evenimentele pentru care a fost plătit.

Citește și:

​Recent, în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, Armin Nicoară a mărturisit că nu a putut anula evenimentele le care era chemat, chiar dacă ar fi avut nevoie de doar o lună de repaus.  

Claudia Puican vrea să rămână însărcinată cât mai repede

Amânarea tratamentului pe care trebuie să îl facă Armin Nicoară o supără pe Claudia Puican, deoarece artista speră să rămână însărcinată cât mai repede. Tocmai din acest motiv, are această discuție cu Armin Nicoară extrem de des, artistul mărturisind că are momente în care nu poate să o mai suporte.

Citește și:

„Nu pot să le spun oamenilor că nu voi mai onora acele evenimente. Tratamentul în sine durează mult, chiar dacă procedura în sine ar dura câteva zile. Medicul mi-a zis că trebuie să vin să stau două săptămâni aici. Nu știu cum vom face până urmă.

Claudia este nervoasă tot timpul, îmi e greu și mie, n-o mai suport uneori, m-am săturat, nu mă înțeleg cu ea. Suntem și foarte prinși și în perioada asta, avem multe pe cap”, a spus acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni