• PRO TV
  • Familia lui Liam Payne, primele declarații despre moartea artistului! Ce se întâmplă în aceste momente cu surorile starului internațional

Familia lui Liam Payne, primele declarații despre moartea artistului! Ce se întâmplă în aceste momente cu surorile starului internațional

Familia lui Liam Payne, primele declarații despre moartea artistului! Ce se întâmplă în aceste momente cu surorile starului internațional

Familia fostului membru One Direction, Liam Payne, este „complet devastată” după moartea tragică a cântărețului în vârstă de 31 de ani. Iată ce au transmis!

Liam Payne s-a stins din viață la vârstă de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, localizat pe strada Costa Rica din cartierul Palermo. Potrivit primelor informații transmise de autorități, în camera acestuia de hotel s-au găsit mai multe bucăți de folie de aluminiu, substanțe interzise sub formă de „pudră albă” și un televizor spart. 

„A avut o fractură craniană și leziuni extrem de grave care au dus la decesul imediat”, a explicat Alberto Crescenti, șeful serviciilor de urgență.

​Familia lui Liam Payne, primele declarații despre moartea subită a artistului

Familia lui Liam Payne este devastată de durere după ce s-a aflat că tânărul în vârstă de 31 de ani a murit. Aceștia nu au ieșit public să vorbească despre tragedie, însă, la casa lui din Wolverhampton, un membru al familiei a declarat pentru MailOnline:

„Suntem complet devastați de veste.” 

​Liam Payne, crescut în Wolverhampton de mama sa, Karen, asistentă medicală, și de tatăl său, Geoff, tehnician, avea două surori mai mari: Nicola și Ruth. Acestea au fost văzute ajungând dis-de-dimineață la locuința din Codsall.

Cu doar nouă săptămâni înainte de tragedie, Geoff postase pe rețelele de socializare o imagine emoționantă cu fiul său și câinele lor, alături de mesajul: „#dați like dacă îmi iubiți fiul!”.

După vestea morții lui Payne, postarea a fost invadată de mesaje de condoleanțe adresate familiei.

Moartea lui Liam Payne lasă un gol imens atât în inimile celor dragi, cât și în rândul fanilor din întreaga lume.

Foto: Getty Images, Profimedia, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni