• PRO TV
  • Fiica lui Jean-Claude Van Damme s-a făcut blondă și a slăbit foarte mult. Cum arată Bianca după ce s-a antrenat intensiv

Fiica lui Jean-Claude Van Damme s-a făcut blondă și a slăbit foarte mult. Cum arată Bianca după ce s-a antrenat intensiv

Fiica lui Jean-Claude Van Damme s-a făcut blondă și a slăbit foarte mult. Cum arată Bianca după ce s-a antrenat intensiv

Bianca Van Damme, cunoscută și cu numele de Bianca Bree, a împlinit 34 de ani pe 17 octombrie. Fiica legendei filmelor de acțiune, Jean-Claude Van Damme, a trecut printr-o schimbare uimitoare în ultimul an.

Gallery

​Se pare că Bianca vrea să pășească pe urmele mamei sale și să participe la competiții de culturism. Se știe că Gladys Portugues (67 de ani) a ieșit în top 10 de două ori la Campionatele Ms Olympia. La rândul lui, Jean-Claude Van Damme a inspirat-o și el pe Bianca să facă sport. Înainte de a deveni o vedetă a filmului, actorul belgian a fost campion la karate. Van Damm a început să practice artele marțiale la vârsta de 10 ani, fiind înscris de tatăl său la o școală de karate. El a câștigat centura neagră la karate la 18 ani. Apoi a început să ridice greutăți pentru a-și îmbunătăți fizicul, ceea ce a dus în cele din urmă la un titlu de culturism Mr. Belgium.

Din căsătoria cu Gladys Portugues, pe care a cunoscut-o la o ședință foto, Jean-Claude Van Damme are doi copii, pe Bianca și Kristopher (foto: în dreapta Bincăi). În a doua căsătorie, cu Darcy LaPier în 1994, s-a născut al treilea copil al lui JC, Nicolas van Varenberg (alias Nic van Varenberg). 

​Bianca Van Damme, transformare uimitoare la 34 de ani 

„Am eșuat ca o prințesă Disney, sunt un dragon acum”, semnează Bianca o postare pe Instagram. Într-adevăr, noul ei look nu mai amintește deloc cu fizicul ei de acum câțiva ani. Actrița și-a vopsit părul blond. 

​Bianca s-a antrenat intensiv în ultimul an, iar acum este un adevărat pachet de mușchi. Tânăra a postat o fotografie unde apare din profil, pentru a-și etala picioarele tonifiate. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus. 

​Bianca a fost inspirată de cariera tatălui său și a ales actoria. Ea a avut câteva apariții memorabile, jucând alături de Van Damme în filme precum: „The Shepherd” (2008), „Assassination Games” (2011), „6 Bullets” (2012). 

Luna octombrie este plină de aniversări în familia lui Van Damme. Chiar mâine, 18 octombrie, Jean-Claude va împlini 64 de ani. Iar fiul său Nicholas a fost felicitat cu ocazia zilei de naștere pe 10 octombrie.

Foto: Getty, Instagram/ Bianca Van Damme

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni