• PRO TV
  • NASTY, în selecția Festivalului de Film de la Roma care va avea loc între 16 – 28 octombrie în capitala Italiei

NASTY, în selecția Festivalului de Film de la Roma care va avea loc între 16 – 28 octombrie în capitala Italiei

NASTY, în selecția Festivalului de Film de la Roma care va avea loc între 16 – 28 octombrie în capitala Italiei

Documentarul românesc NASTY (r. Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu) despre viața și cariera tenismenului Ilie Năstase, a fost inclus in selecția Rome Film Festival, care va avea loc între 16 – 28 octombrie în capitala Italiei.

Ajuns la cea de-a 19-a ediție, festivalul celebrează cele mai noi producții internaționale și tinerele voci ale cinematografului european. Printre vedetele invitate la această ediție se numără regizorul american Francis Ford Coppola sau actorii Johnny Depp și Viggo Mortensen.

Regizorii Tudor Giurgiu și Cristian Pascariu vor zbura la Roma pentru eveniment și se vor întâlni cu publicul în 21 și 22 octombrie pentru cele două proiecții ale filmului. Lor li se vor alătura legendarul manager ATP și promotor al tenisului Vittorio Selmi, dar și unul dintre cei mai importanți jurnaliști sportivi din Italia, Ubaldo Scanagatta. Selmi și Scanagatta apar în NASTY, unde vorbesc despre anii de glorie ai tenismenului român.

​Filmul va fi distribuit pe ecranele italiene de către Fandango Distribution.

Anul acesta, peste 40,000 de spectatori au văzut NASTY în cinematografele din România. Producția, în care apar nume precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker, a fost inclusă și în selecția oficială a Festivalului de la Cannes. Ilie Năstase și regizorii filmului au fost îndelung aplaudați pe croazetă în luna mai.

 CITEȘTE ȘI:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni