• PRO TV
  • N-are nicio secundă de pierdut! La 94 de ani, Clint Eastwood și-a făcut o nouă iubită, la nici 3 luni de la moartea celeilalte

N-are nicio secundă de pierdut! La 94 de ani, Clint Eastwood și-a făcut o nouă iubită, la nici 3 luni de la moartea celeilalte

N-are nicio secundă de pierdut! La 94 de ani, Clint Eastwood și-a făcut o nouă iubită, la nici 3 luni de la moartea celeilalte

A fost unul dintre marii cuceritori de la Hollywood… și, aparent, încă este! Clint Eastwood a ajuns la venerabila vârstă de 94 de ani și încă are succes la femei. RadarOnline a dezvăluit că actorul are deja o nouă iubită, la numai două luni și jumătate de la moartea fostei sale partenere.

Și, la urma urmei, cine suntem noi să îl judecăm? La 94 de ani, Eastwood nu mai are timp de pierdut și vrea să își trăiască viața la maximum.

La câteva luni după ce și-a luat adio cu lacrimi în ochi de la Christina Sandera, se pare că Eastwood deja a trecut peste moartea acesteia, găsindu-și o nouă parteneră.
Sandera a murit din cauza unor probleme cardiace, care au inclus aritmia cardiacă și boala coronariană aterosclerotică, pe 18 iulie.

Potrivit RadarOnline, legendarul actor de la Hollywood ar fi dus-o pe noua sa iubită la hotelul pe care îl deține în Carmel, California, unde a fost cândva primar.

O sursă a declarat: „Pentru majoritatea oamenilor obișnuiți, a începe să te întâlnești din nou după o astfel de pierdere ar fi o surpriză. Dar Eastwood are 94 de ani și știe că trebuie să se bucure de viață la maximum. Își dorește o parteneră și deja a prezentat-o apropiaților pe noua sa iubită.”

Clint Eastwood este tatăl a (cel puțin) 8 copii cu 6 femei diferite

Clint Eastwood a avut numeroase relații, atât pasagere, cât și serioase, de diferite lungimi și intensități de-a lungul vieții sale, multe dintre acestea suprapunându-se. Starul are opt copii cu șase femei, doar jumătate dintre aceștia fiind recunoscuți la momentul respectiv. Eastwood refuză să confirme numărul exact al copiilor săi, iar în media au existat discrepanțe mari privind acest subiect. Biograful său, Patrick McGilligan, a declarat în fața camerelor că numărul total al copiilor lui Eastwood este nedeterminat și că "unul dintre ei s-a născut când era încă în liceu".

Într-un interviu pentru singura sa biografie autorizată, Eastwood i-a spus istoricului de film Richard Schickel că și-a pierdut virginitatea cu o vecină la vârsta de 14 ani. La 19 ani, Eastwood a avut o relație cu o profesoară de școală de 20-și-ceva de ani, care l-a urmărit și a amenințat că se sinucide după ce el a pus capăt relației.


Eastwood a fost și căsătorit de două ori – prima căsătorie a fost cu secretara de producție devenită instructor de fitness, Margaret Neville Johnson, în decembrie 1953.

În timpul acestei relații, el a avut o aventură care a dus la nașterea fiicei sale Laurie (născută în 1954), care a fost adoptată.

Eastwood a continuat să aibă aventuri în timp ce era căsătorit cu Johnson, inclusiv o relație din 1959 până în 1973 cu cascadoarea Roxanne Tunis, din care s-a născut o fiică, Kimber (născută în 1964). Tunis și Eastwood au menținut o "relație sănătoasă" până la moartea acesteia în 2023.
Johnson a tolerat căsătoria deschisă cu Eastwood, iar în cele din urmă au avut doi copii, Kyle (născut în 1968) și Alison (născută în 1972).

În 1975, Eastwood și actrița-regizor Sondra Locke, care era căsătorită, au început să locuiască împreună; Locke fusese într-o căsătorie de conveniență din 1967 cu Gordon Leigh Anderson, un homosexual șomer. Locke a susținut că Eastwood i-a cântat "She Made Me Monogamous" și i-a mărturisit că "nu a fost niciodată îndrăgostit până atunci".
Eastwood a divorțat de Johnson în 1984, totuși, Locke a rămas căsătorită cu Anderson până la moartea acestuia în 2018. Potrivit lui Bill Brown, editor al ziarului Carmel Pine Cone, Eastwood o considera pe Locke dragostea vieții lui, cu toate că nu a comentat niciodată moartea ei.

Eastwood s-a căsătorit pentru a doua oară în 1996 cu prezentatoarea de știri Dina Ruiz, care a născut-o pe fiica lor, Morgan, în același an. Căsătoria dintre Ruiz și Eastwood a durat până în 2014.

​Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni