• PRO TV
  • „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”. Flick, acuzat de misoginism, după ce a îndemnat femeile să între în bucătărie, dacă nu vor să fie înșelate. Internauții nu l-au taxat imediat

„Cam jenant venind din partea unui tată de fată”. Flick, acuzat de misoginism, după ce a îndemnat femeile să între în bucătărie, dacă nu vor să fie înșelate. Internauții nu l-au taxat imediat

„Cam jenant venind din partea unui tată de fată”. Flick, acuzat de misoginism, după ce a îndemnat femeile să între în bucătărie, dacă nu vor să fie înșelate. Internauții nu l-au taxat imediat

Recent, Flick a făcut o postare în mediul online care, deși s-a vrut a fi una amuzantă, a stârnit un val de reacții negative la adresa acestuia. Soțul Denisei Filcea a îndemnat femeile să le gătească soților, pentru a nu fi înșelate.

Gallery

Flick a devenit cunoscut după ce a început să facă rime despre orice, pe moment, inclusiv cu cuvintele pe care le primea din partea fanilor, pe loc. În acest fel, s-a autointitulat „Domnul Rimă”, însă o poezie făcută recent le-a lăsat un gust amar celor din mediul online.

Flick, ajutat de misoginism, după ce a îndemnat femeile să gătească mai mult

Prin intermediul unei postări făcute pe rețelele de socializare, Flick le-a îndemnat pe femeile care se află într-o relație să gătească mai mult și nu doar felurile de mâncare care sunt cel mai ușor de preparat, pentru că, dacă partenerul nu este mulțumit de ce i se pune pe masă, va călca strâmb.

„Doamnelor, să mai gătiți!/ Și nu doar cartofi prăjiți,/ Sau pe fugă două ochiuri;/ Încercați ciorbă pe-alocuri,/ La cuptor în sos fripturi/ Ca soțul să se mențină/ Mai mereu cu burta plină./ Dacă des nu se hrănește/ El începe și slăbește/ Până când cad frumușel/ Pantalonii de pe el/ Iar partea periculoasă:/ Nu-i cad de pe el acasă”, a fost postarea făcută de Flick.

Citește și:

​Internauții, atât femeile, cât și bărbații, nu au fost deloc amuzați de gluma pe care acesta a făcut-o și l-au pus la zid imediat, aducându-i aminte că este tată de fată. 

„Cam jenant venind din partea unui tată de fată”, „Te cauta anii 2000 sa iti ia glumele astea care miros a igrasie, Flick!”, „Nu mai bine faceai o ciorba in loc sa scrii poezia asta? Fa-te util”, „A trebuit sa verific data, am crezut pentru o secunda ca ne-am intors in 1970”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care acesta le-a primit.

Flick și Denisa Filcea au aniversat patru ani de la nuntă

În urmă cu patru ani, Denisa Filcea și Domnul Rimă au făcut cununia religioasă, naș fiind unul dintre foștii cei mai buni prieteni ai acestuia. Recent, în cadrul unui podcast, Flick a vorbit despre relațiile de prietenie care s-au destrămat la scurt timp după ce a început relația cu soția sa.

Citește și:

​De-a lungul timpului, Denisa Filcea a fost acuzată că a intervenit între Flick și prietenii acestuia, lucru pe care l-a negat vehement. Mai mult decât atât, a ținut să precizeze că nu regretă dacă a trebuit să rămână fără anumiți prieteni, pentru a putea să fie, în continuare, cu Denisa.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni