• PRO TV
  • Ce mesaj a transmis Liam Payne despre fiul lui, cu puțin timp înainte să moară! Videoclipul face înconjurul internetului: „Bear e versiunea mea mai mică”

Ce mesaj a transmis Liam Payne despre fiul lui, cu puțin timp înainte să moară! Videoclipul face înconjurul internetului: „Bear e versiunea mea mai mică”

Ce mesaj a transmis Liam Payne despre fiul lui, cu puțin timp înainte să moară! Videoclipul face înconjurul internetului: „Bear e versiunea mea mai mică”

Liam Payne, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani într-un hotel din Buenos Aires, localizat pe strada Costa Rica din cartierul Palermo. În urmă cu puțin timp, acesta transmisese un mesaj online despre fiul său, Bear.

Gallery

​Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la vârsta de 31 ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, localizat pe strada Costa Rica din cartierul Palermo. Potrivit primelor informații transmise de autorități, personalul hotelului a sunat la numărul de urgență 911 pentru a semnala existența unui „bărbat agresiv, care ar putea fi sub efectele drogurilor și alcoolului”.

​Liam Payne și Cheryl Cole au împreună un fiu

Pe lângă cariera sa muzicală, Payne era un tată mândru. În martie 2017, el și cântăreața Cheryl Cole au devenit părinții unui băiat pe nume Bear. La acea vreme, Payne avea doar 23 de ani, în timp ce mama fiului său avea 33 de ani.

Relația dintre cei doi a început în 2016, însă în 2018 au anunțat că s-au despărțit, rămânând însă dedicați co-parentării copilului.

„Bear este lumea noastră, și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce trecem prin această perioadă împreună”, a scris Payne.

De-a lungul anilor, Payne a vorbit deschis în interviuri despre cum a fost viața sa, după ce fiul lui s-a născut. Într-un interviu din 2018, el a recunoscut că visase mereu să fie un tată tânăr, deși nu se aștepta să fie în această poziție atât de repede.

„Întotdeauna am vrut să fiu un tată tânăr, dar nu mă așteptam să ajung în acest punct”, a spus Liam Payne la acea vreme.

Într-o apariție la The Late Late Show with James Corden, în septembrie 2017, Payne a povestit despre cum a ales numele fiului său. Potrivit cântărețului, în perioada în care Bear era nou-născut, făcea un zgomot ciudat în somn, motiv pentru care a fost consultat de specialiști. Un doctor le-a spus că nu este nimic în neregulă cu copilul, ci doar îi place să facă zgomot.

„Așa că a devenit Bear”, a explicat Payne în emisiune.

​Ce mesaj a transmis Liam Payne despre fiul lui, cu puțin timp înainte să moară

În urmă cu câteva luni, Liam Payne a postat pe social media un videoclip în care a vorbit despre  Bear. 

„E un băiat mare și pare un mini eu. De parcă avem aveam nevoie de încă un eu în lume”, a transmis artistul la acea vreme.

@joysparkleshine Liam Payne Says His Son is His Mini Me Right Before Passing?? RIP Bear Payne #liam #liampayne #rip #onedirection #onedirectionvideos #onedirectionreunion #liampayneedit #1d #bearpayne ♬ original sound - Joy

Foto: Instagram, TikTok, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni