• PRO TV
  • Momente de panică la un concert Jonas Brothers! De ce a fugit Nick Jonas de pe scenă: „Persoana care a făcut asta ar trebui arestată” VIDEO

Momente de panică la un concert Jonas Brothers! De ce a fugit Nick Jonas de pe scenă: „Persoana care a făcut asta ar trebui arestată” VIDEO

Momente de panică la un concert Jonas Brothers! De ce a fugit Nick Jonas de pe scenă: „Persoana care a făcut asta ar trebui arestată” VIDEO

Un concert susținut de trupa Jonas Brothers în Praga a fost întrerupt pentru scurt timp marți seara, iar mai multe filmulețe s-au viralizat pe rețetele de socializare. Au fost momente de panică după ce la un moment dat, Nick Jonas a fugit de pe scenă și fost filmat în timp ce făcea disperat semnul „time out” (n.red pauză) cu mâinile.

Gallery

​Se pare că artistul a fost „ținta” unui laser, care l-a speriat și l-a făcut să fugă de pe scenă.

Imaginile cu incidentul au apărut pentru prima dată pe rețelele de socializare, iar Nick Jonas poate fi văzut fugind de pe scenă în mijlocul concertului în timp ce face semnul „time out” cu mâinile. Un reprezentant al O2 Arena din Praga, unde a avut loc concertul, a confirmat pentru Variety că spectacolul a fost întrerupt pentru câteva minute după aceea.

„Putem confirma că spectacolul Jonas Brothers a fost întrerupt timp de câteva minute din cauza utilizării de către persoana respectivă a unui pointer laser interzis. (…) După câteva minute, trupa și-a continuat spectacolul”, a declarat purtătorul de cuvânt al O2 Arena Praha.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Daily Mail (@dailymail)

Siguranța artiștilor pe scenă a devenit un subiect important în ultimii ani, mai ales că mulți dintre ei au fost loviți cu obiecte aruncate din public sau au avut parte de solicitări ciudate din partea publicului. Mai mult, în urmă cu 7 ani, un britanic de origine libiană a detonat o bombă la ieşirea din sala de concerte, după un spectacol al vedetei Ariana Grande. Șapte copii și 15 adulți au murit atunci, iar alți 100 au fost răniți.

Deși unii internauți au considerat exagerată reacția lui Nick Jonas și chiar au făcut glume pe seama asta, alții au fost de părere că siguranța artistului trebuie să fie pe primul loc.

„Nu trebuie să dăm vina pe el. Poate s-a gândit că e un lunetist!”

„A acționat rapid! Nu știi niciodată în zilele astea. Omul este tată, soț, fiu și frate”

„Persoana care a făcut asta ar trebui arestată, nu este deloc amuzant”, au scris unii dintre utilizatorii de social media.

Alții s-au întrecut în glume și i-au transmis lui Nick Jonas că nu e Donald Trump sau că „John Wick a venit după el”.

Momentan, reprezentanții trupei nu au făcut comentarii în legătură cu incidentul de la Praga.

Fotografii: Getty Images/ Jolanda Hofmann and Nicole Berousek /TMX

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni