• PRO TV
  • Donald Trump, atac la adresa actorului român Sebastian Stan! Ce a spus fostul președinte american după lansarea filmului care urmărește biografia sa: „Un gunoi uman”

Donald Trump, atac la adresa actorului român Sebastian Stan! Ce a spus fostul președinte american după lansarea filmului care urmărește biografia sa: „Un gunoi uman”

Donald Trump, atac la adresa actorului român Sebastian Stan! Ce a spus fostul președinte american după lansarea filmului care urmărește biografia sa: „Un gunoi uman”

Fostul președinte american Donald Trump a izbucnit după lansarea filmului biografic „The Apprentice”. Acesta și-a arătat nemulțumirea față de producția cinematografică și a insultat echipa care a realizat pelicula

Actorul român Sebastian Stan este cel care îl interpretează pe Donald Trump în filmul biografic „The Apprentice”. După încercările de a interzice filmul, care s-au dovedit a fi fără rezultat, Donald Trump a avut o reacție acidă față de întreaga echipă care s-a ocupat de producția peliculei, dar mai ales față de actorul principal.

Despre filmul The Apprentice”, tradus „Povestea Originii lui Trump”, fostul președinte american a spus clar și răspicat că este „fals și lipsit de clasă”. Una dintre scenele care l-au făcut pe Donald Trump să izbucnească a fost cea în care își violează prima soția, secvență bazată pe acuzația de abuz făcută chiar de Ivana Trump în perioada în care voia să divorțeze de magnatul american.

„Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre. (…) Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată, și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. (…) Este atât de trist că gunoaielor umane, cum ar fi persoanele implicate în acest proiect, care sperăm că nu va avea succes, li se permite să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi”, a spus Donald Trump.

Fostul președinte american a spus că atât Sebastian Stan, cât și întreaga echipă de producție sunt „gunoaie umane”, însă actorul român nu a lăsat lucrurile așa. Sebastian Stan a spus despre Donald Trump că este ipocrit și că „îşi sapă singur groapa”.

„Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă. Este… este dezamăgitor, cred că e și tulburător cu câtă ușurință poate arunca asemenea cuvinte groaznice. Însă e și foarte previzibil. Adică e atât de negativ și își continuă încercările de a diviza oamenii, pentru că atunci se simte relevant. Sincer, m-am cam săturat de vremuri grele, m-am săturat de negativitate. Și m-am săturat să nenorocească țara”, a spus Sebastian Stan într-un interviu.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni