• PRO TV
  • Inna, aniversare în bikini la 38 de ani: a ieșit la plajă într-un costum minuscul. De curând, mama ei i-a atras atenția că e “prea slabă”

Inna, aniversare în bikini la 38 de ani: a ieșit la plajă într-un costum minuscul. De curând, mama ei i-a atras atenția că e “prea slabă”

Inna, aniversare în bikini la 38 de ani: a ieșit la plajă într-un costum minuscul. De curând, mama ei i-a atras atenția că e “prea slabă”

Inna a sărbătorit împlinirea vârstei de 38 de ani într-un mod relaxat și amuzant, petrecând timp pe plajă în compania unor capre care au devenit o parte neobișnuită a aniversării ei. Artista a postat câteva imagini dintr-o locație pe care o ține momentan secretă, unde a fost surprinsă într-un costum de baie de culoarea pielii, evidențiindu-și silueta tonifiată.

“Primul musafir a apărut la ziua mea… și mi-a mâncat tot ce am în geantă”, a scris Inna amuzată de căprițele care i-au ținut companie în ziua în care a împlinit 38 de ani.

Inna s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie în două piese, etalându-și silueta slim fit. De curând, cântăreața a dezvăluit într-o altă postare că mama ei crede că este prea slabă. Artista s-a urcat atunci pe cântar: “Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord”, a spus Inna, care are 41 de kilograme și o înălțime de circa 1,58 m.

Gallery

“Cu siguranță nu ești slabă. Ai muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat. Ești sănătoasă și într-o formă fizică de top, care merită admirată. Aceste fotografii în costum de baie ar inspira alte fete!”, i-au comentat fanele.

Într-o altă imagine postată de ziua ei, Inna apare într-o ipostază și mai seducătoare: vedeta a pozat ca un adevărat fotomodel în lenjerie intimă și un maiou ultra scurt.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni