• PRO TV
  • Ultima filmare cu Liam Payne în viață! Ce mesaj a transmis artistul cu puțin timp înainte de a muri: „Am avut parte de...”

Ultima filmare cu Liam Payne în viață! Ce mesaj a transmis artistul cu puțin timp înainte de a muri: „Am avut parte de...”

Ultima filmare cu Liam Payne în viață! Ce mesaj a transmis artistul cu puțin timp înainte de a muri: „Am avut parte de...”

Cu doar câteva minute înainte de a muri, Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a publicat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Iată în ce stare se afla artistul!

Gallery

​Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din capitala Argentinei, Buenos Aires, miercuri seară. Acesta se afla în camera sa de la CasaSur Palmero Hotel când s-a întâmplat tragedia, relatează martorii.

Ultima postare pe care a făcut-o Liam a fost pe Snapchat, acolo unde a publicat o imagine cu iubita sa, Kate Cassidy, ambii aflându-se în fața unei oglinzi.

​Postările realizate de acesta în ultimele sale momente din viață mai arată și că se bucura, alături de partenera sa, de un mic dejun târziu în camera de hotel. (Vezi imaginile în galeria foto de mai sus).

În filmare se aude că cei doi vorbeau despre cum obișnuiesc să se trezească la ora 13.00, dar și despre alegerea unui costum de Halloween inspirat din filmul Forrest Gump.

„Zi frumoasă în Argentina”, „Bucuros că am avut parte de puțin timp departe”.

Potrivit TMZ, Liam Payne și Kate Cassidy au călătorit împreună în America de Sud, însă iubita artistului a plecat pe data de 14 octombrie, cântărețul cazându-se singur la casa Sur.

Liam Payne a căzut de la aproape 40 de metri înălțime și a suferit răni severe, incompatibile cu viața.

„Alerta a fost dată la ora 17:04, ora locală, raportând că o persoană se afla întinsă într-o curte interioară la Casa Sur. La ora 17:11, o ambulanță a ajuns la fața locului, iar bărbatul a fost declarat decedat. Ulterior, am aflat că era un cântăreț celebru. Din păcate, rănile suferite în urma căderii au fost fatale. Nu s-a putut face nimic pentru resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanță din Buenos Aires, Alberto Crescenti.

Foto: TikTok, Instagram, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni