• PRO TV
  • Scandal imens după ce o poză cu trupul neînsuflețit al lui Liam Payne a fost publicată. ”Puteți vedea tatuajele lui - un ceas pe brațul stâng și un scorpion pe abdomen”

Scandal imens după ce o poză cu trupul neînsuflețit al lui Liam Payne a fost publicată. ”Puteți vedea tatuajele lui - un ceas pe brațul stâng și un scorpion pe abdomen”

Scandal imens după ce o poză cu trupul neînsuflețit al lui Liam Payne a fost publicată. ”Puteți vedea tatuajele lui - un ceas pe brațul stâng și un scorpion pe abdomen”

Site-ul TMZ a fost criticat intens de către cititori după ce a publicat o fotografie cu trupul lui Liam Payne, în urma decesului artistului în Argentina.

Gallery

Website-ul american a postat o imagine în care se vede brațul și torsul cântărețului, cu tatuajele lui binecunoscute, pentru a confirma astfel zvonurile conform cărora a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires.
Publicația a publicat, de asemenea, și fotografia în care poliția ridică un cort peste trupul neînsuflețit al lui Liam, în cartierul Palermo din capitala Argentinei.

”TMZ a obținut o poză cu trupul lui Liam pe podeaua hotelului. Nu vă arătăm tot trupul, dar puteți vedea tatuajele lui - un ceas pe brațul stâng și un scorpion pe abdomen”. După ce cititorii s-au revoltat, TMZ a șters pozele cu Liam.

Pe rețeaua de socializare X, cititorii și-au exprimat dezgustul: ”Să vă fie rușine, TMZ!”
”Este de departe cel mai deplorabil lucru. Nu știu dacă îmi pierd au mințile sau societatea este decrepită din punct de vedere moral”.
”Sunteți dezgustători”
”Lumea și-a pierdut simțul respectului”.

O mulțime de fani One Direction au invadat împrejurimile hotelului Casa Sur, împiedicând activitatea polițiștilor și a investigatorilor. Trupul lui Liam a fost dus la morgă după aproximativ trei ore după cădere.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni