• PRO TV
  • Mesajul transmis de mama lui Theo Rose, la scurt timp după ce artista a postat primele imagini de la nuntă. Nina Diaconu nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire: „Ne bucurăm alături de ei”

Mesajul transmis de mama lui Theo Rose, la scurt timp după ce artista a postat primele imagini de la nuntă. Nina Diaconu nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire: „Ne bucurăm alături de ei”

Mesajul transmis de mama lui Theo Rose, la scurt timp după ce artista a postat primele imagini de la nuntă. Nina Diaconu nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire: „Ne bucurăm alături de ei”

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, în urmă cu trei săptămâni, la aproximativ un an de când fiul lor, Sasha, a venit pe lume. Cei doi au ținut evenimentul secret până de curând, atunci când a fost observată cu verigheta pe deget.

Gallery

​Nina Diaconu, mama lui Theo Rose, a fost unul dintre cei mai importanți invitați ai marelui eveniment. Aceasta a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul cununiei religioase, fiind extrem de bucuroasă să vadă cum fiica ei începe un nou capitol.

Mesajul transmis de mama lui Theo Rose, după nunta fiicei sale

Theo Rose și Anghel Damian au decis ca nunta să se desfășoare într-un cadru extrem de restrâns, alături de ei fiind familia și doar cei mai apropiați prieteni. Din cauza numeroaselor evenimente pe care jurata de la „Vocea României” le are de onorat, a recunoscut că nu a mai avut energie pentru a organiza o nuntă de proporții.

Pe lângă Theo Rose și Anghel Damian, și mama artistei a trăit momentul la intensitate maximă. Nina Diaconu s-a bucurat din plin de toată fericirea pe care proaspeții însurăței au simțit-o în ziua cea mare, mai ales datorită faptului că și Sasha a fost prezent.

Citește și:

„A fost fix despre ei. S-a trăit intens momentul. Vă dați seama că am fost toți emoționați. Am fost fericiți, pentru că i-am văzut pe ei fericiți. Mai ales că erau și cu copilul, toți trei. Nu pot decât să mă bucur să îi văd că sunt bine și fericiți. Da, mi-au dat lacrimile, am fost toți emoționați. Noi suntem niște părinți fericiți când îi vedem că sunt și ei împliniți. Ne bucurăm alături de ei. Noi le vom fi alături în orice moment”, a spus mama lui Theo Rose, conform Fanatik.

Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc din plin fiecare clipă pe care o petrec împreună, dar, ca în orice cuplu, mai există și momente tensionate. Fiind amândoi lei, născuți la doar o zi distanță, sunt firi impulsive, cu un caracter extrem de puternic.

Citește și:

„E foarte bună relația atât timp cât unul e mai matur, mai evoluat. Eu nu cred că suntem la fel, cred că suntem complementari. Trăim aproape la fel perioade diferite. Atunci când el a trecut prin perioadele prin care eu trec acum, s-a raportat aproape la fel la ele. Normal că, văzându-mă pe mine că parcurg aceste perioade, știe să mă sfătuiască, pentru că el, deja, le-a parcurs și, mă rog, are o altă perspectivă.

Îmi place tare relația asta. Îmi place că am un bărbat pe care să mă pot baza, e foarte mult în susținerea mea. Asta îl face un bărbat adevărat și pregătit pentru viață”, a spus Theo Rose, conform Viva.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni