• PRO TV
  • Adrian Alexandrov i-a fost infidel Elenei Udrea? Cum a răspuns soțul fostului ministru aflat după gratii la întrebarea dacă „a căzut în ispită”

Adrian Alexandrov i-a fost infidel Elenei Udrea? Cum a răspuns soțul fostului ministru aflat după gratii la întrebarea dacă „a căzut în ispită”

Adrian Alexandrov i-a fost infidel Elenei Udrea? Cum a răspuns soțul fostului ministru aflat după gratii la întrebarea dacă „a căzut în ispită”

Fostul ministru și Adrian Alexandrov formează un cuplu încă din anul 2016 și, în ciuda diferenței considerabile de vârstă, au demonstrat de fiecare dată că dragostea este mai presus de orice. Elena Udrea se află acum în spatele gratiilor și mulți se întreabă dacă partenerul ei i-a rămas sau nu, în continuare, fidel.

Gallery

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, se află în spatele gratiilor la Penitenciarul Târgșor, fiind condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, acuzată de mită și abuz în serviciu. În tot acest timp, Adrian Alexandrov, soțul ei, se ocupă de creșterea fiicei lor, Eva Maria, și face tot ce îi stă în putere ca micuța să nu simtă lipsa mamei.

Invitat la un podcast, Adrian Alexandrov a fost întrebat dacă „a căzut în ispită” în toată această perioadă în care partenera lui este închisă, iar răspunsul pe care l-a dat i-a pus pe mulți pe gânduri.

Bărbatul a evitat să ofere detalii suplimentare atunci când i-a fost pusă întrebarea supremă, ceea ce ar putea alimenta zvonurile că s-a confruntat, la un moment dat, cu momente de slăbiciune în lipsa partenerei lui.

„Dacă am căzut în ispită în toată perioada asta? Dacă poți defini ce înseamnă ai căzut în ispită…”, a spus Adrian Alexandrov în cadrul podcastului respectiv.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni