• PRO TV
  • O româncă a făcut furori printre „îngerii” Victoria’s Secret. Cine e Andreea Diaconu, supermodelul care a defilat alături de surorile Hadid, Irina Shayk sau Vittoria Ceretti: „Cel mai frumos zâmbet!”

O româncă a făcut furori printre „îngerii” Victoria’s Secret. Cine e Andreea Diaconu, supermodelul care a defilat alături de surorile Hadid, Irina Shayk sau Vittoria Ceretti: „Cel mai frumos zâmbet!”

O româncă a făcut furori printre „îngerii” Victoria’s Secret. Cine e Andreea Diaconu, supermodelul care a defilat alături de surorile Hadid, Irina Shayk sau Vittoria Ceretti: „Cel mai frumos zâmbet!”

Pe scena de la New York pe care au defilat unele dintre cele mai frumoase femei din lume s-a aflat și o româncă. Este vorba despre Andreea Diaconu, un supermodel în vârstă de 33 de ani, care locuiește în America de ani buni.

Gallery

​Andreea Diaconu este prima româncă din istorie care defilează pentru un show Victoria’s Secret.

Supermodelul a vrăjit audiența de la Brooklyn Navy Yard, acolo unde a avut loc defilarea Victoria’s Secret. „Îngerii” și-au pus din nou aripile după o pauză de șase ani, iar printre modele care au pășit pe podium se numără surorile Gigi și Bella Hadid, Irin Shayk, Vittoria Ceretti, dar și veteranele Tyra Banks, Adriana Lima sau Kate Moss.

Andreea a primit sute de aprecieri în mediul online după apariția de la Victoria’s Secret. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Cel mai frumos zâmbet! Felicitări!”

„O frumusețe la exterior și în interior!”;

„Totul arată uimitor pe tine”

„Suntem atât de mândri. Bravo, Andreea!”

„Ești ca o rază de soare pe podium”

„Frumoasă foc”

„Pur și simplu cea mai bună!”

„Mândră că sunt româncă! Ne mândrim cu tine!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Cine este Andreea Diaconu, unul dintre cele mai bine cotate modele pe plan internațional

Andreea are 33 de ani și este născută în 28 martie 1991 la București. A fost remarcată în anul 2006 de un angajat al agentiei Yes Models, la o piscină publică din București.

La 14 ani, defila deja la Săptămâna Modei de la Milano pentru Dolce & Gabbana. Andreea s-a mutat peste hotare încă din adolescență și a apărut în multe show-uri de modă, dar și pe copertele celor mai importante reviste.

Este printre puține românce care au apărut pe coperta revistei Vogue. A defilat pentru designeri ca Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Peter Jensen, Calvin Klein, Chanel şi lista poate continua.

Andreea, care are 1,79 m, a pozat pentru catalogul Victoria’s Secret, a fost imaginea unor parfumuri celebre și a apărut într-o reclamă cu David Beckham.

Din iulie 2020, Andreea este căsătorită cu modelul Simon Neesman.

Andreea Diaconu este pasionată de surf și vorbește 5 limbi străine

În puținele interviuri pe care le-a oferit de-a lungul carierei, Andreea Diaconu a mărturisit că este pasionată de surf și că vorbește fluent 5 limbi străine.

Deși face parte din lumea modei, Andreea are un stil vestimentar destul de simplu, iar când nu e pe podium, nu își încarcă tenul foarte tare: „Atunci când mă machiez, folosesc doar fond de ten, anticearcăn, blush, rimel și gata. Îmi place să-mi las pielea să respire. Știu că ai mai auzit asta, dar este adevărat”, a declarat românca pentru Vogue, scrie perfecte.ro.

Andreea nu a avut timp să urmeze și o facultate, însă vorbește fluent 5 limbi străine și a urmat cursuri online de psihologie și public speaking. La un moment dat, românca a declarat că și-ar dori să devină instructor de yoga când va renunța la modelling.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni