• PRO TV
  • Horoscop zilnic 17 octombrie 2024. Peștii încasează sume importante de bani, Săgetătorii au dubii în viața amoroasă

Horoscop zilnic 17 octombrie 2024. Peștii încasează sume importante de bani, Săgetătorii au dubii în viața amoroasă

Horoscop zilnic 17 octombrie 2024. Peștii încasează sume importante de bani, Săgetătorii au dubii în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 17 octombrie 2024.

Berbec

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Plină pe Berbec, deci te vizează în mod personal. Comunicarea este foarte importantă, dar și principiile după care te ghidezi și acționezi. Posibil să apară o criză de comunicare din cauza unor viziuni diferite. Pe de altă parte, fenomenul astral te invită să te concentrezi și pe relația afectivă, unde ar trebui să faci mai multe eforturi, să clarifici anumite chestiuni, să-ți dai seama dacă mergi pe un drum sau schimbi direcția. De asemenea, închei etape și deschizi o altă cale.

Taur

Luna Plină de astăzi din zodia Berbec activează sectorul introspecției, frământărilor interioare, vindecării, spiritualității și trecutului. Este un moment de o încărcătură astrală puternică, sunt vizate relațiile personale sau profesionale și ești invitat să faci eforturi, să te pui și-n pielea celuilalt. Îți dorești anumite rezultate în planul relațiilor personale sau profesionale, dar acestea nu vor înceta să apară decât dacă cooperezi. Suplimentarea veniturilor va fi unul dintre obiectivele tale.


Gemeni

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din Berbec, care dinamizează axa sentimentală, a creativității, distracției, valorificării unor abilități și relațiilor de prietenie. Posibil să realizezi că este nevoie să închei o etapă, să pornești pe alt drum, să-ți dai mai multă valoare. De asemenea, îți dorești să fii tu, cel autentic, în relația sentimentală. S-ar putea să ai revelații și conștientizări să te bucuri de orice lucru mărut, să cauți fericirea și armonia în relațiile cu cei dragi.

Rac

Luna Plină de astăzi din zodia Berbec activează sectorul carierei, imaginii și statutului personal. De asemenea, se activează axa carieră-familie și va fi nevoie să-ți evaluezi cele două domenii și implicarea/responsabilitățile. Este nevoie să apelezi la intuiție în luarea unor decizii legate de sfera profesională, pentru că nu vei da greș. Orice decizie vei lua, de încheiere a unei etape sau de obținere a unui contract nou va fi luat în acord cu principiile sau să simți siguranța emoțională de care ai nevoie.

Leu

Luna Plină de astăzi din zodia Berbec îți poate aduce revelații, conștientizări și soluții, să rezolvi un context birocratic, care ține de pregătirea profesională. De asemenea, poți încheia o etapă de studii, să intri în posesia unor diplome, atestate. Ai ajutor de la prieteni sau de la persoane pe care nici nu știi că-ți sunt protectori din umbra.

Fecioară

Luna Plină din Berbec, care se formează astăzi, dinamizează axa posesiunilor, câștigurilor și este posibil să ai revelații. În urma unor dialoguri cu prietenii, îți dai seama cum poți să obții mai mulți bani sau niște beneficii. Este activată și casa valorilor și stimei de sine și evaluezi atent, despici firul în patru cum face un nativ Fecioară. Prin urmare, analizând situația, s-ar putea să-ți dai seama că o propunere, care vine spre tine nu va avea rezultatul pe care l-ai crezut inițial.

Balanță

Luna Plină din Berbec, care se formează astăzi, dinamizează axa relațiilor și s-ar putea să ai niște revelații, să privești lucrurile și din perspectiva celuilalt, să înțelegi că este nevoie să lucrezi în echipă. De asemenea, pot avea loc încheieri ale unor etape, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind începerea unei relații. Și parteneriatele profesionale intră în discuție și este posibil să pui pe alte baze un contract.

Scorpion

Luna Plină din Berbec, care se formează astăzi, dinamizează axa muncii și sănătății și ai nevoie să stai departe de toată agitația cotidiană pentru a analiza. Poți afla secrete sau informații, care să te ducă într-o altă direcție, să te motiveze să investești în pregătirea ta. Vei realiza care-ți sunt prioritățile și cum te poți organiza mai bine să ai rezultate. De asemenea, se întrevede încheierea unei etape profesionale acum sau mai târziu, însă nu depinde de tine în momentul de față.

Săgetător

Luna Plină din Berbec, care se formează astăzi, dinamizează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, fericirii, bucuriei, creativității, copiilor, distracției și valorificării unor abilități, Se activează, de asemenea, și cercul de prieteni și grupurile pe care le frecventezi și este posibil să-ți pui întrebarea dacă te avantajează o relație de iubire sau de prietenie, dacă te exprimi așa cum simți, dacă primești pe cât oferi.

Capricorn

Luna Plină din Berbec, care se formează astăzi, dinamizează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, părinților, privind o mutare sau o tranzacție imobiliară. Posibil să aibă loc încheieri, revelații, dar și conștientizări, că este nevoie să faci niște schimbări în raport cu partenerul, dar și cu membrii familiei.

Vărsător

Luna Plină din Berbec, care se formează astăzi, dinamizează axa cunoașterii, informării, comunicării, interacționării cu ceilalți, studiilor și proiectelor profesionale. Este un moment important, de revelație, în care îți dai seama că o idee pe care o ai poate deveni un proiect, dar trebuie să acționezi pentru a-l pune în practică. Se încheie o etapă și se deschide alta și ai curaj să demarezi o acțiune legată de activitățile profesionale, rutina zilnică, starea de sănătate.

Pești

Luna Plină din Berbec, care se formează astăzi, dinamizează axa câștigurilor, în special a banilor pe care îi pot obține din muncă și pasiunile/ abilitățile/ înzestrările tale. Poți avea niște idei originale de a face bani, de a obține niște beneficii, de a căuta să obții acea stabilitate financiară de care ai nevoie. De asemenea, este posibil să încasezi niște sume importante de bani, pe care să le redirecționezi spre o activitate de relaxare, o plecare într-un minisejur.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni