• PRO TV
  • “Am noroc că încă sunt în viață!”, spunea Liam Payne în urmă cu 5 ani. Care e ultima sa postare, cu 45 de minute înainte de moartea tragică

“Am noroc că încă sunt în viață!”, spunea Liam Payne în urmă cu 5 ani. Care e ultima sa postare, cu 45 de minute înainte de moartea tragică

“Am noroc că încă sunt în viață!”, spunea Liam Payne în urmă cu 5 ani. Care e ultima sa postare, cu 45 de minute înainte de moartea tragică

Liam Payne și-a găsit sfârșitul în mod tragic, la 31 de ani: a căzut de la balconul hotelului la care era cazat. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, însă unii dintre apropiații săi susțin că finalul artistului nu este total neprevizibil, având în vedere stilul său de viață și adicțiile sale.

Chiar Liam Payne spunea într-un interviu, în urmă cu 5 ani, că este norocos că se află încă în viață:
„Singurătatea cruntă și oamenii care s-au băgat în viața mea m-au omorât de câteva ori. Am noroc că sunt încă în viață. Să fii faimos e ca și cum ai avea o criză ciudată de vârstă mijlocie. Sunt norocos că sunt încă aici. Acea singurătate cruntă și oamenii care se băgau în viața mea aproape că m-au omorât de câteva ori. Am trecut prin momente grele. Noroc că am fost înconjurat de oameni buni”, spunea în trecut Liam Payne.

Nimeni totuși nu prevedea un astfel de final tragic. Mai ales că artistul părea fericit în ultimele sale apariții în public și pe rețelele de socializare. Cu câteva zile în urmă fusese surprins cântând și dansând la un concert al fostului său coleg de trupă, Niall Horan. Iar ultima sa postare de pe Snapchat îl arăta bucuros la hotel, alături de actuala sa iubită, Kate Cassidy.

În imaginile tulburătoare, postate cu 45 de minute înainte să cadă de la balcon, Liam Payne apare pozând fericit împreună cu partenera sa, îmbrăcată într-un costum de baie, în timp ce se uitau în oglindă. Fotografia a fost inițial postată de Kate pentru a marca ziua de naștere a lui Liam, când a împlinit 30 de ani, anul trecut.

Alte postări din ultimele momente ale vieții starului îl arătau bucurându-se de un mic dejun târziu în camera sa de hotel, unde dezvăluia că cei doi se trezeau „în fiecare zi la ora 13:00” și discutau despre alegerea unui costum Forrest Gump pentru Halloween.

Gallery

S-a filmat luând micul dejun împreună cu Kate, făcând o glumă despre faptul că iubita lui și-a lăsat pălăria pe masă.

O altă fotografie, un selfie, era însoțită de descrierea: „Zi frumoasă în Argentina”, înainte ca starul să posteze o altă imagine cu hotelul său, scriind: „Fericit că am avut timp să mă retrag puțin”, urmată de un emoji cu o inimă. A mai distribuit o fotografie cu Kate, cu descrierea: „Timp de calitate.”

TMZ raportează că, deși Liam și Kate au plecat împreună în America de Sud, ea s-a întors acasă pe 14 octombrie, iar cântărețul ar fi rămas singur la CasaSur.

Investigațiile cu privire la moartea lui Liam Payne sunt în desfășurare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni