• PRO TV
  • Destinul tragic al lui Liam Payne: celebru de la 16 ani, tată la 23 de ani și relații în lanț cu femei faimoase. Avea gânduri sinucigașe și era dependent de droguri și alcool

Destinul tragic al lui Liam Payne: celebru de la 16 ani, tată la 23 de ani și relații în lanț cu femei faimoase. Avea gânduri sinucigașe și era dependent de droguri și alcool

Destinul tragic al lui Liam Payne: celebru de la 16 ani, tată la 23 de ani și relații în lanț cu femei faimoase. Avea gânduri sinucigașe și era dependent de droguri și alcool

Vestea că Liam Payne a murit la numai 31 de ani a venit ca un adevărat șoc. Artistul a căzut de la etajul trei al hotelului din Buenos Aires, unde era cazat. Peste noapte, sute de fani s-au strâns în stradă, în fața hotelului, îndurerați de vestea primită.

Deși era înconjurat de femei frumoase și ducea un stil de viață opulent, Liam Payne se afla într-o continuă luptă pentru sănătatea sa psihică. Nu i-a fost deloc ușor să gestioneze succesul care a venit atât de repede în viața sa – la numai 16 ani a devenit celebru, în urma participării sale la un concurs de talente. A devenit membru al uneia dintre cele mai de succes formații de băieți din lume, One Direction, iar de aici totul este istorie.

Prietenii nu sunt chiar șocați de moartea lui Liam Payne

Prietenii foarte apropiați nu sunt însă tocmai șocați de sfârșitul tragic al lui Liam Payne. Un prieten a declarat pentru "The Sun" că perioada în care a făcut parte din One Direction a fost critică pentru el. „Nu este o mare surpriză – stilul său de viață a fost pe o spirală descendentă de ceva timp. Liam a avut mari dificultăți în trupă din cauza volumului de muncă și a atenției publice.” Prietenul a spus că Liam era într-o bulă în timp ce era în trupă și că „restricțiile și-au pus amprenta asupra lui.” El a adăugat: „Petrecerile lui de după despărțirea trupei ar putea fi o reacție la acest lucru.”

În acel moment, mama lui Liam, Karen, în vârstă de 64 de ani, a declarat că se simțea „neputincioasă” în timp ce fiul ei era la spital într-o țară străină. „Suntem cu toții îngrijorați, dar trebuie să mergem mai departe. Este groaznic – el este acolo, departe. Este în Milano și se pare că va sta acolo o săptămână. Mă simt neputincioasă.” S-a raportat că Liam a fost dus de urgență la spital după ce a suferit dureri la rinichi.

​Probleme de sănătate încă de la naștere

Liam a avut probleme de sănătate încă de la naștere, deoarece a venit pe lume cu câteva săptămâni înainte de termen. Doctorii au descoperit că avea cicatrici pe unul dintre rinichi și a trebuit să primească 16 injecții în fiecare braț, de două ori pe zi, pentru a-i salva viața.

Sănătatea lui s-a îmbunătățit pe măsură ce a crescut, iar a început să facă mult sport pentru a se menține sănătos. Ulterior, a explicat că problemele de sănătate din copilărie i-au oferit o perspectivă clară asupra vieții, determinându-l să trăiască mai sănătos. Anterior, el a spus: „Trebuie să am grijă să nu beau prea mult, nici măcar apă, și trebuie să mă mențin cât mai sănătos posibil.”

Dependent de droguri și alcool, cu gânduri sinucigașe

Cu toate astea, Liam a ajuns într-o perioadă în viața sa în care a fost dependent de droguri și alcool.

Starul a vorbit deschis în trecut despre luptele sale cu dependența, dezvăluind că a experimentat „gânduri suicidare severe” și a fost profund implicat în consumul de droguri în timpul perioadei sale cu One Direction. „Sunt lucruri despre care nu am vorbit niciodată, niciodată. A fost cu adevărat, cu adevărat grav. Era o problemă,” a mărturisit el în podcastul Diary of a CEO în 2021. „Și doar când m-am văzut pe mine însumi după aceea, am realizat: ‘Bine, trebuie să mă repar.’”
Cântărețul a descris cum s-a văzut în poze pe o barcă, unde era „umflat”, referindu-se la ceea ce numea „fața de pastile și alcool”. „Fața mea era, cumva, de 10 ori mai mare decât este acum. Pur și simplu nu mă plăceam foarte mult și apoi am făcut o schimbare.”

Într-un interviu din 2019 pentru Men's Health Australia, Payne a spus că a găsit faima dificilă și adesea a recurs la alcool pentru a face față. „Este aproape ca și cum ai pune costumul Disney înainte să urci pe scenă, iar sub costumul Disney eram beat destul de des pentru că nu era altă cale să înțelegi ce se întâmplă,” a spus el. „Adică, a fost distractiv. Ne-am distrat de minune, dar au fost anumite momente în care totul a devenit puțin toxic.”

În 2023, Payne a postat un videoclip pe YouTube în care a dezvăluit că avea 100 de zile de când nu mai consumase alcool, după ce a stat într-un centru de reabilitare.
„Simt că acum am mai mult control asupra vieții și asupra lucrurilor care îmi scăpau de sub control, simt că le gestionez mai bine,” a spus Payne în videoclip. „Am avut nevoie să îmi iau puțin timp pentru mine pentru că ajunsesem să devin cineva pe care nu-l mai recunoșteam. Și sunt sigur că nici voi nu mă mai recunoșteați. Eram într-o stare proastă până în acel moment și am fost foarte fericit că am reușit să pun pauză vieții și muncii.”


Liam Payne, tată la 23 de ani

În 2016, Liam a început o relație cu Cheryl Cole, după divorțul ei de Jean-Bernard Fernandez-Versini, iar fiul lor s-a născut în anul următor. Cu toate acestea, în 2018, cei doi s-au despărțit.

În 2022, Liam a declarat că nașterea fiului său, Bear, le-a „ruinat relația, dar din toate motivele bune,” în cea mai sinceră discuție a sa de până atunci. Cântărețul a spus că la început a avut dificultăți în a deveni tată la doar 23 de ani și a povestit cum Cheryl a avut o hemoragie severă în timpul nașterii.
„Îmi place să vorbesc cu alți tați noi. Nu știi ce urmează și este diferit. Sincer să fiu, mi-a ruinat relația în acel moment, dar din toate motivele corecte. Eram atât de entuziasmat de nașterea lui, încât mă temeam că nu îl voi iubi suficient”, spunea Payne.

„Îl văd de două ori pe săptămână, uneori de trei ori. Și mă asigur că atunci când sunt cu el, îi ofer 100% din timpul meu. Mă asigur că nu stau pe telefon sau că nu fac altceva. Îmi place să-i ofer acele momente și este important, el are nevoie de asta în viața lui. Are nevoie de tatăl său în viața lui și sunt fericit că mă vede ca pe un supererou. Sper să rămână așa,” spunea de curând Liam.

După o scurtă relație cu supermodelul Naomi Campbell, cântărețul a început să se întâlnească cu Maya Henry în 2019 și s-au logodit în anul următor. În 2022, fostul cuplu s-a despărțit oficial.

Până la moartea sa, Payne se afla într-o relație cu Kate Cassidy, cu care a început să se întâlnească în octombrie 2022.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni