• PRO TV
  • Liam Payne a murit la 31 de ani. Fostul membru One Direction a căzut de la balcon

Liam Payne a murit la 31 de ani. Fostul membru One Direction a căzut de la balcon

Liam Payne a murit la 31 de ani. Fostul membru One Direction a căzut de la balcon

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, conform poliției locale. Avea 31 de ani.

 Moartea lui Payne a avut loc miercuri la un hotel de pe strada Costa Rica, în cartierul Palermo, conform unei declarații oferite de poliție pentru CNN.

Poliția din Buenos Aires a precizat că personalul de la secția de poliție 14B s-a deplasat la hotel miercuri după-amiază, după ce a primit un apel la 911 despre un bărbat agresiv care, posibil, era sub influența drogurilor sau a alcoolului.

Payne a fost văzut în Argentina la concertul fostului său coleg de trupă, Niall Horan, pe 2 octombrie, conform unor videoclipuri postate pe rețelele sociale de la eveniment.

Alberto Crescenti, șeful sistemului medical de urgență de stat, a declarat pentru canalul de televiziune argentinian Todo Noticias că Payne a căzut într-o curte interioară a hotelului.

Gallery

„Câteva minute mai târziu, o echipă de urgență a ajuns și a confirmat decesul acestui bărbat, despre care am aflat ulterior că făcea parte dintr-un grup muzical. Avea răni mortale ca urmare a căderii sale. Nu s-a putut face nimic”, a spus Crescenti.

Crescenti a precizat că autoritățile investighează circumstanțele morții lui Payne și efectuează o autopsie.

Managerul hotelului a spus că a auzit un zgomot puternic în spatele hotelului, iar când poliția a sosit, au descoperit că un bărbat căzuse de pe balconul camerei sale, conform declarației.

Sute de fani s-au adunat miercuri seara în fața hotelului, unde poliția a delimitat intrarea cu bandă.

„Sunt cu inima frântă. Îmi amintesc că, atunci când eram copil, eram foarte hărțuită la școală, iar melodiile lui m-au ajutat. Sunt devastată. Am venit imediat ce am auzit vestea”, a spus Martina Belaustgui, o fană de 26 de ani. „L-am văzut la concertul lui Niall acum câteva săptămâni. Cânta, dansa și sărea.”

Născut în Wolverhampton, Anglia, în 1993, Payne avea doar 16 ani când a devenit parte din One Direction, o trupă de băieți formată de producătorul muzical Simon Cowell în cadrul emisiunii britanice „The X Factor” în 2010.

Trupa, formată din Payne, Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson și Zayn Malik, nu a câștigat sezonul respectiv din „The X Factor”, dar a devenit una dintre cele mai mari trupe de băieți din toate timpurile.

Au vândut mai mult de 70 de milioane de albume în întreaga lume, având hituri precum „What Makes You Beautiful”, „Night Changes” și „Steal My Girl”.

One Direction a intrat într-o pauză nedefinită în 2016, iar Payne a semnat un contract ca artist solo, lansând primul său single, „Strip That Down”, în colaborare cu Quavo, în anul următor.

Într-un interviu pentru The Guardian în 2019, Payne a vorbit deschis despre sănătatea sa mintală, dezvăluind că a fost în terapie timp de doi ani. A spus că, la apogeul faimei One Direction, a început să consume alcool și un medicament pentru epilepsie ca stabilizator al stării de spirit. „Aveam nevoie doar de puțin ajutor pentru a mă menține stabil... a fost foarte dificil uneori”, a spus el.

Anul trecut, a declarat într-un interviu că a fost sobru pentru mai mult de trei luni. „Sunt sobru acum, de peste 100 de zile”, a declarat el pentru IFL TV. „Mă simt minunat, mă simt foarte, foarte bine și sprijinul din partea fanilor a fost foarte bun, așa că sunt foarte fericit.”

Payne a devenit tată în 2017, având un fiu, Bear Grey Payne, cu fosta sa parteneră, jurata de la „The X Factor”, Cheryl Cole. Cuplul s-a despărțit în 2018, după doi ani împreună.

SURSA: CNN, THE GUARDIAN

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni