• PRO TV
  • Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a scos asul din mânecă, pentru a-i face dreptate fiicei sale: „S-a întâmplat obligat”

Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a scos asul din mânecă, pentru a-i face dreptate fiicei sale: „S-a întâmplat obligat”

Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a scos asul din mânecă, pentru a-i face dreptate fiicei sale: „S-a întâmplat obligat”

Oana Roman a scos asul din mânecă pentru fiica ei și a lui Marius Elisei și l-a executat silit pe fostul soț. Încă de când au decis să meargă pe drumuri separate, fiica lui Petre Roman l-a acuzat, în nenumărate rânduri, de faptul că nu are grijă de fiica pe care o au împreună.

Gallery

Văzând că, orice ar face, Marius Elisei nu își schimbă comportamentul pe care îl are față de fiica lor, Oana Roman a apelat la un executor judecătoresc, pentru a recupera pensia alimentară a Isabelei.

Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei

În urmă cu scurt timp, Oana Roman anunța că pensia alimentară a Isabelei intră într-un cont bancar gestionat de Marius Elisei și că fiica lor nu intrat în posesia banilor respectivi. În cele din urmă, cu multe eforturi, fiica lui Petre Roman a reușit să recupereze banii respectivi, apelând la ajutorul instanței.

Aceasta a ținut să precizeze că, înainte de a apela la executorul judecătoresc, a încercat să rezolve lucrurile pe cale amiabilă, dar fără rezultat. Mai mult decât atât, a precizat că Marius Elisei continuă să fie la fel de absent ca până acum, neinteresându-se de viața fiicei lor.

Citește și:

„I-am cerut să plătească pensia alimentară modică pe care i-o datorează Isabelei și, pentru că nu mi-a răspuns absolut deloc la niciunul din mesajele pe care i le-am dat pe mail, am hotărât să rezolv lucrurile pe cale legală, lucru pe care l-am și făcut.

Am reușit să recuperez toți banii, adică toată pensia alimentară a Isabelei pe ultimii trei ani. Sunt foarte mulțumită că am făcut lucrul acesta, pentru că sunt niște bani cu care eu îi voi plăti Isabelei școala, îi voi plăti niște activități, așa cum ar fi fost normal să se întâmple de bună voie. Nu s-a întâmplat de bună voie, s-a întâmplat obligat.  Nu s-au găsit bani, dar a fost obligat să-i plătească, pentru că i s-a pus poprire și sechestru pe tot ce are”, a spus Oana Roman, conform Viva.

Din ce face bani Marius Elisei

După despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a fost nevoit să își câștige existența și s-a angajat la o firmă de ridesharing. Acesta chiar a făcut impresie bună în fața clienților, unul dintre ei vorbind public despre experiența avută.

Citește și:

​Pe rețelele de socializare, însă, Marius Elisei nu a făcut nicio postare în acest sens, fiind destul de discret în ceea ce privește viața personală.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni