• PRO TV
  • Modelele Victoria’s Secret au uitat să se îmbrace după prezentarea în lenjerie! În ce ținute “de scandal” au venit la after party

Modelele Victoria’s Secret au uitat să se îmbrace după prezentarea în lenjerie! În ce ținute “de scandal” au venit la after party

Modelele Victoria’s Secret au uitat să se îmbrace după prezentarea în lenjerie! În ce ținute “de scandal” au venit la after party

După cea mai “fierbinte” prezentare de modă a anului – Victoria’s Secret Fashion Show, a avut loc și mult așteptata petrecere. Cele mai frumoase modele au făcut paradă ținutelor incendiare, spre încântarea paparazzilor.

După prezentarea de lenjerie intimă, modelele s-au schimbat în ținute la fel de provocatoare pentru after party. Practic, multe dintre ele nu au făcut mari schimbări ? De exemplu, Alessandra Ambrosio a apărut tot cu lenjeria intimă la vedere.

​Sursa foto: Profimedia

Cântăreața Tyla a purtat un outfit extrem de sumar: o bustieră albă și o fustă minusculă!

​Ashley Graham a ales o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat!


Jucătoarea de baschet Kysre Gondrezick a avut una dintre cele mai îndrăznețe ținute ale serii – o rochie extrem de decupată.


După o pauză de 6 ani, Victoria’s Secret a adus cele mai în vogă modele, dar și celebrii „îngerași” din urmă cu 10-15 ani ca să defileze în show-ul de la New York.

Cum „incluziunea” și „diversitatea” sunt valorile care stau, mai nou, la baza show-urilor VS, în acest an spectacolul a avut de toate: modele plus size, de culoare și transgender. Ba chiar și un duo mamă-fiică – Kate și Lila Moss.


Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi imagini de la prezentarea de lenjerie intimă, dar și de la after party-ul Victoria’s Secret.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni