• PRO TV
  • Specialistul ne dă tehnici de masaj facial pe care le putem aplica acasă! Ce alt secret extrem de simplu, legat de modul în care dormim, elimină ridurile

Specialistul ne dă tehnici de masaj facial pe care le putem aplica acasă! Ce alt secret extrem de simplu, legat de modul în care dormim, elimină ridurile

Ai încercat vreodată masajul facial, de relaxare și întinerire a feței? 

Cu ajutorul acestuia, aspectul facial se schimbă într-un mod spectaculos, devenind senin și atrăgător.

La Vorbește lumea, Simona Grigorescu a arătat mișcări extrem de simplu pentru ceea ce se numește masaj miofascial al scalpului:

Simona Grigorescu: Cât e de bine să ne facem dimineața masajul facial și masajul scalpului! E ca și cum am merge la sală dimineața! Mai ales că avem un meridian energetic aici, la cap. (...) Și cinci minute sunt suficiente, pe toată ziua avem energie și circulația este stimulată. (...) Pentru cremă, folosim produsele de skincare, nu ulei de masaj. (...) Sistemul nostru facial e conectat cu scalpul, așa că e important să facem și la față și la cap.

Simona Grigorescu: "Cu putem s[ prevenim ridurile. Un tip de pern[ cu scobitură ne ajută. E genial. Am văzut pe cineva care a dormit toată viața cu fața în sus și nu își arăta vârsta."

VEZI VIDEO ATAȘAT 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni