• PRO TV
  • Cândva regina catwalk-ului, Tyra Banks a fost aspru criticată după ce a defilat pentru Victoria's Secret: „Mersul groaznic, ținuta oribilă! Aș prefera să mă retrag cu demnitate decât să fiu din nou pe scenă și să fiu umilită!”

Cândva regina catwalk-ului, Tyra Banks a fost aspru criticată după ce a defilat pentru Victoria's Secret: „Mersul groaznic, ținuta oribilă! Aș prefera să mă retrag cu demnitate decât să fiu din nou pe scenă și să fiu umilită!”

Cândva regina catwalk-ului, Tyra Banks a fost aspru criticată după ce a defilat pentru Victoria's Secret: „Mersul groaznic, ținuta oribilă! Aș prefera să mă retrag cu demnitate decât să fiu din nou pe scenă și să fiu umilită!”

Ajunsă la 50 de ani și ceva kilograme în plus, Tyra Banks s-a întors pe podiumul de modă de la Victoria's Secret, unde a făcut furori în tinerețe.

Gallery

​Tyra care s-a retras din activitate în 2005 a revenit pe podiumul „îngerașilor Victoria's Secret” și a bifat a 10-a ediție din cariera sa de topmodel.

Vedeta nu a purtat vreo lenjerie sexy, ci a defilat într-o pelerină argintie cu căptușeală neagră, o bustieră încrustată cu cristale, colanți strălucitoare și sandale cu toc. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

În septembrie, Banks a apărut din nou pe rețelele de socializare ale Victoria's Secret: „Este o nebunie să fiu din nou pe podiumul Victoria's Secret. Să fiu sinceră, nu am crezut niciodată că mă voi întoarce pe acest podium”.

Ce-i drept unii dintre internauți și-ar fi dorit să nu o facă. Apariția lui Tyra Banks la prezentarea de la New York a împărțit internetul în două, iar vedeta s-a ales cu un val de comentarii răutăcioase.

„N-a fost nimic iconic! Mersul groaznic, ținuta oribilă! Și-au făcut joc de ea”;

„O iubesc pe Tyra, dar aici arată ca o regină a travestiților”

„Aș prefera să mă retrag cu demnitate decât să fiu din nou pe scenă și să fiu umilită!”

Am văzut drag queens care arată mult mai bine!”

„Mersul ei a fost groaznic. Și când te gândești că ea a prezentat o emisiune cu modele și le-a judecat pe fetele alea pentru mers și kilograme”;

„Cu mersul ăsta are nevoie de ore serioase de practică”

„Un sfat pentru cei care îi judecă pe oameni după corp. Nu o face pentru că ai putea fi și tu o Tyra Banks într-o zi.

„Doamne ce s-a întâmplat cu Tyra??”

„Mersul ei legendar a dispărut!”, sunt doar câteva dintre comentariile care circulă pe internet la clipurile cu defilarea lui Tyra Banks.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vogue (@voguemagazine)

Topmodelele de la Victoria's Secret s-au reîntors pe podium pentru prezentarea de modă a companiei de lenjerie intimă, după o pauză de șase ani. Ultimul show a avut loc în 2018.

Printre modelele care au defilat anul acesta se numără Gigi și Bela Hadid, Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni