• PRO TV
  • Vlăduța Lupău are, din nou, probleme de sănătate. Artista nu a scăpat de repercursiunile apărute după cea de-a doua sarcină: „Fix la trei luni a început”

Vlăduța Lupău are, din nou, probleme de sănătate. Artista nu a scăpat de repercursiunile apărute după cea de-a doua sarcină: „Fix la trei luni a început”

Vlăduța Lupău are, din nou, probleme de sănătate. Artista nu a scăpat de repercursiunile apărute după cea de-a doua sarcină: „Fix la trei luni a început”

Vlăduța Lupău și-a adus pe lume cel de-al doilea copil, în urmă cu trei luni, însă a doua sarcină a readus unele probleme cu care s-a confruntat și în cazul celei dintâi. Aceasta le-a povestit fanilor ei ce se întâmplă, în speranța că va reuși să primească ajutor.

Gallery

Sarcina aduce foarte multe schimbări în ceea ce privește corpul unei femei, iar Vlăduța Lupău nu a făcut excepție. Aceasta a postat, recent, o fotografie îngrijorătoare, fiind dezamăgită că se lovește, din nou, de aceeași problemă.

Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului, după naștere

Soția lui Adi Rus este foarte mândră de podoaba sa capilară și are mare grijă de ea, lucru știut foarte bine de toți cei care o urmăresc. Cu toate acestea, nu a putut lupta cu schimbările corporale cauzate de sarcină și a cerut ajutor.

Citește și:

​Zilele trecute, aceasta a postat o fotografie prin care le arată celor care o urmăresc în mediul online cât de mult a început să îi cadă părul. Cu un pumn plin de fire de păr, aceasta și-a exprimat îngrijorarea, mărturisind că a încercat să aibă foarte multă grijă, mai ales pentru că avea, deja, experiența primei sarcini.

„Abia ce se regenerase. Fix la trei luni a început iar să cadă MASIV. Chiar am avut grijă”, a scris artista, pe contul său de Instagram.

Vlăduța Lupău susține alăptatul în public

Recent, Vlăduța Lupău a acordat un interviu pentru Viva, în care a vorbit inclusiv despre alăptatul în public. Artista susține acest lucru și pune la zid persoanele care critică femeile care fac asta, mai ales că unele comentarii vin chiar din partea altor femei.

Citește și:

„Nevoile bebelușului nu sunt pe program. Sunt la cerere și este absurd să nu vrei să-i dai de mâncare copilului tău, dacă poți să alăptezi, pentru că te vede cineva. El atunci are nevoie să mănânce”, a precizat artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni