• PRO TV
  • Def Jam Recordings România lansează campania caritabilă “Doing it for the KIDS”, în sprijinul Asociației Blondie

Def Jam Recordings România lansează campania caritabilă “Doing it for the KIDS”, în sprijinul Asociației Blondie

Def Jam Recordings România lansează campania caritabilă “Doing it for the KIDS”, în sprijinul Asociației Blondie

“Doing it for the KIDS” este o campanie de conștientizare și strângere de fonduri, care are ca scop acoperirea zborurilor rămase de efectuat pentru acest final de 2024 de către Asociația Blondie. Un astfel de zbor costă în medie 30.000 EURO, dar uneori aceste costuri pot fi și de două sau chiar de trei ori mai mari.

În prezent, Blondie strânge bani pentru a-și achiziționa primul avion. Avionul Blondie ar însemna și mai multe zboruri, și mai mulți pacienți salvați, datorită costurilor mult mai reduse.

Campania “Doing it for the KIDS” este presărată cu multe surprize ce vor fi dezvăluite, una câte una, în săptămânile ce urmează, dar ce știm sigur până în acest moment este finalul acesteia, și anume, concertul caritabil.

Data evenimentului: 9 noiembrie 2024

Locație: Grădina Alhambra, ora 20:00

Bilete concert: https://www.iabilet.ro/bilete-doing-it-for-the-kids-103331/

Donează pentru un zbor roz: https://blondie.lnk.to/Donează

Pe data de 9 noiembrie, în București, la Grădina Alhambra, va avea loc concertul caritabil “Doing it for the KIDS”, ce va marca sfârșitul acestei prime campanii caritabile inițiate de comunitatea hip-hop din România.

Line-up-ul concertului este ca a unui festival, astfel că artiștii ce susțin cauza și vor concerta pe data de 9 noiembrie la Grădina Alhambra sunt: Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z., Petre Ștefan, IDK, Tussin, OG Eastbull, Aris & Edi, Alduts Sherdley, Rafoo, ENDRU.

​„Doing It For The Kids” nu este doar o strângere de fonduri, ci un apel la solidaritate și responsabilitate socială. Vă invităm pe toți să luați parte la această adunare și să contribuiți la îmbunătățirea vieții copiilor care se confruntă cu probleme medicale grave.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni