• PRO TV
  • Drama prințesei Tatiana a Greciei! Ce dezvăluri face aceasta, la două luni de la divorț și după ce fratele ei vitreg a dispărut fără urmă

Drama prințesei Tatiana a Greciei! Ce dezvăluri face aceasta, la două luni de la divorț și după ce fratele ei vitreg a dispărut fără urmă

Drama prințesei Tatiana a Greciei! Ce dezvăluri face aceasta, la două luni de la divorț și după ce fratele ei vitreg a dispărut fără urmă

Prințesa Tatiana a Greciei a dezvăluit că a avut parte de un ”an dificil”, la câteva luni de la despărțirea de Prințul Nikolas și după dispariția fratelui ei vitreg.

Într-un interviu pentru publicația grecească BHMagazino, prințesa în vârstă de 44 de ani a mărturisit că a avut parte de o periodă dificil, după despărțirea de soț, iar lucruri s-au înrăutățit după dispariți terifiantă a fratelui, Attilio Brillembourg (55 de ani), în mijlocul nopții, în timp ce era în Malibu.


Tatiana, care a fost căsătorită cu prințul Nikolas pentru 15 ani, a mărturisit că a avut parte de ”nesiguranță și durere”.


Attilio este fiul fostului tată vitreg al prițesei Tatiana, Attilio Brillembourg, care a fost în trecut căsătorit cu mama ei și a condus-o la altar la nunta ei din 2010 cu Nikolas.
Attilio cel tânăr, un om de afaceri care trăia la New York și se spunea că este iubitul nepoatei lui Charlie Chaplin, Kiera Chaplin, este dat dispărut din luna mai.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni