• PRO TV
  • După câini vopsiți în urși panda, acum au apărut rechinii falși! Vizitatorii unui acvariu, furioși, își vor banii înapoi.

După câini vopsiți în urși panda, acum au apărut rechinii falși! Vizitatorii unui acvariu, furioși, își vor banii înapoi.

După câini vopsiți în urși panda, acum au apărut rechinii falși! Vizitatorii unui acvariu, furioși, își vor banii înapoi.

Un acvariu din China este criticat dur pentru noua atracție- un rechin - iar vizitatorii își cer banii pe bilete înapoi.

Xiaomeisha Ocean World din Shenzhen s-a redeschis cu surle și trâmbițe luna aceasta, după o renovare care a durat cinci ani.

Parcul acvatic a atras aproximativ 100.000 de vizitatori în primele șapte zile de la inaugurare.


Doar că mulți vizitatori s-au simțit escrocați în momentul în care au aflat că vedeta show-ului, un rechin, s-a dovedit a fi robot. Unii dintre aceștia, furioși, și-au cerut banii înapoi, în condițiile în care un bilet costă echivalentul a 30 de lire sterline.

”Parcul nu este suficient de mare, până și rechinul este artificial”.

Xiaomeisha Ocean World a răspuns criticilor menționând că este interzis comerțul cu rechini vii.

Nu este prima dată când un parc de acest gen stârnește indignare. Luna trecută, o grădină zoologică din China s-a făcut de râs după ce a vopsit câini în alb și negru și i-a prezentat drept panda.

Foto. Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni