• PRO TV
  • Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian au transmis un mesaj video! În ce stare se află minorii: „Oamenii ăștia ne-au mințit”

Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian au transmis un mesaj video! În ce stare se află minorii: „Oamenii ăștia ne-au mințit”

Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian au transmis un mesaj video! În ce stare se află minorii: „Oamenii ăștia ne-au mințit”

Copiii milionarului Adrian Marțian, de 11, 9 şi 7 ani, care au dispărut pe 14 octombrie, au apărut într-un clip video în care spun că nu își doresc la mama lor. Iată mesajul complet!

Milionarul controversat, Adrian Marțian, fostul patron UTA, este sfâșiat de durere după ce copiii săi de 11, 9 şi 7 ani au dispărut fără urmă la inceputul săptămânii. Minorii se aflau în grija bonei în momentul în care au plecat, iar de atunci sunt căutați în disperare de autorități.

De curând, cei trei frați au apărut într-un clip video în care doar fata cea mare a vorbit. Aceasta s-a adresat mamei, Roxana, a spus că atât ea, cât și frații ei nu se simt în siguranță și că își doresc să fie duși la tatăl lor.

„15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăștia ne-au mințit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă…. Suntem bine, oamenii ăștia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine. Noi vrem la tati, să fim toți trei. Noi îl iubim pe tati și oamenii ăștia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, a spus fata cea mare, într-un mesaj publicat într-un videoclip pe Youtube.

Respectivul videoclip a ajuns și la IPJ Hunedoara, care urmează să stabilească data exacta a filmării acestor imagini, dar și locul în care a fost realizat.


Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni