• PRO TV
  • Jador ajunge pe masa de operație. Artistul a primit verdictul din partea medicilor, în urmă cu scurt timp: „Mi-a crescut niște...”

Jador ajunge pe masa de operație. Artistul a primit verdictul din partea medicilor, în urmă cu scurt timp: „Mi-a crescut niște...”

Jador ajunge pe masa de operație. Artistul a primit verdictul din partea medicilor, în urmă cu scurt timp: „Mi-a crescut niște...”

Jador își ține mereu fanii la curent în legătură cu lucrurile care se întâmplă în viața sa, însă ceea ce a ținut doar pentru el, până acum, este o problemă de sănătate care se poate rezolva doar printr-o operație.

Gallery

Recent, Jador a fost invitat în cadrul unei emisiuni online, unde a vorbit, printre altele, și despre o problemă de sănătate pe care o are. Datorită unei investigații pe care a făcut-o, a aflat despre ce este vorba și urmează să se opereze.

Jador trebuie să se opereze

Deși problema nu este una foarte gravă, care poate fi rezolvată relativ ușor, Jador trebuie să se opereze, pentru a nu-și îngreuna și mai mult situația. Artistul a aflat ce are datorită logodnicei sale, Oana Ciocan, care l-a adus le medic, atunci când și-a dat seama că ceva este posibil să nu fie în regulă.

Concret, Jador trebuie să se opereze la nas, deoarece medicii i-au descoperit un polip, care i-a dat câteva bătăi de cap.

„Trebuie să mă operez la nas, la nara stângă. Mi-a crescut niște carne și mi-a înfundat nara. Oana m-a dus la doctor, că mi s-a înfundat urechea stângă și eu am crezut că e de la sunet și e de la nara care e înfundată. Deci, în curând, o să mă operez la nas.

Citește și:

Nu îmi fac rinoplastie, că am nasul ok, sunt bărbat. Am început să sforăi și nu sforăiam. Pe Oana nu o deranjează că sforăi”, a spus artistul.

Jador și Oana Ciocan vor să facă nunta anul viitor

Recent, Jador și-a luat fanii prin surprindere, atunci când a anunțat că el și Oana Ciocan încă formează un cuplu, în ciuda tuturor afirmațiilor pe care le-a făcut în ultimele luni. În această primăvară, fostul concurent ”Survivor All Stars” anunța că el și logodnica lui s-au despărțit.

Citește și:

​În urmă cu doar câteva săptămâni, Jador a revenit, precizând că au fost împreună în tot acest timp, doar că au decis să țină pentru ei acest aspect, pentru a nu mai fi deranjați de nimeni din exterior. Cu toate acestea, a menționat că au decis, la un moment dat, să ia o pauză, timp în care, Oana și-a găsit pe altcineva.

După doar câteva zile, Jador a lansat o nouă melodie, recunoscând că și de data aceea a mințit, deoarece au fost împreună în tot acest timp, dar și că vor să ajungă în fața altarului anul viitor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni