• PRO TV
  • Adrian Marțian, tatăl celor trei copii dispăruți în Hunedoara, își plânge durerea! Ce mesaj a transmis bărbatul: „A făcut orice ca să...”

Adrian Marțian, tatăl celor trei copii dispăruți în Hunedoara, își plânge durerea! Ce mesaj a transmis bărbatul: „A făcut orice ca să...”

Adrian Marțian, tatăl celor trei copii dispăruți în Hunedoara, își plânge durerea! Ce mesaj a transmis bărbatul: „A făcut orice ca să...”

Trei frați de 11, 9 şi 7 ani, care se aflau sub supravegherea unei bone, au fost dați dispăruți în Sântandrei, judeţul Hunedoara. Tatăl lor, cunoscutul milionar Adrian Marțian, a transmis un mesaj dureros

Alertă națională după ce copiii lui Adrian Marțian, un cunoscut om de afaceri din Hunedoara, au dispărut fără urmă acum mai bine de 24 de ore. Minorii se aflau în grija bonei în momentul în care au plecat, iar acum sunt căutați în disperare de autorități.

Tatăl lor, plecat în Spania, a făcut primele declarații, după ce a primit un videoclip în care apar cei trei copii. Minorii sunt teferi, însă nu se știe unde se află, potrivit unui post TV.

„Nu aveau unde să plece singuri copii mei. Asta totul e făcut de maică-sa că știa că iubesc atât de mult copiii și a făcut orice ca să...”, a spus Adrian marțian într-un apel telefonic la un post TV.

Potrivit  spynews.ro, Adrian Marțian ar fi în proces cu fosta sa parteneră, după ce minorii ar fi fost agresați atât verbal, cât și fizic de aceasta. Cei trei copii au fost evaluați de un psiholog și au descris chinurile prin care au trecut în perioada în care stăteau cu mama lor.

„Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, „Îi amenința spunând «dacă spui ceva, te omor». „Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, „Mama lor avea alți iubiți”, conform spynews.ro.

Foto: News.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni