• PRO TV
  • La ce chinuri greu de imaginat au fost supuși copiii lui Adrian Marțian, chiar de mama lor! Dezvăluiri șocante din trecutul celor mici: „Îi băga cu capul sub apă...”

La ce chinuri greu de imaginat au fost supuși copiii lui Adrian Marțian, chiar de mama lor! Dezvăluiri șocante din trecutul celor mici: „Îi băga cu capul sub apă...”

La ce chinuri greu de imaginat au fost supuși copiii lui Adrian Marțian, chiar de mama lor! Dezvăluiri șocante din trecutul celor mici: „Îi băga cu capul sub apă...”

Apar noi detalii despre cei trei copii ai lui Adrian Marțian, care în urmă cu două zile au fost dați dispăruți, după ce bona lor nu i-a mai găsit la domiciliu. Se pare că minorii ar fi fost abuzați în nenumărate rânduri, chiar de mama lor.

O tragedie fără margini a avut loc pe data de 14 octombrie 2024, între orele 15:00 și 16:00, în familia milionarului român Adrian Marțian! Copiii acestuia, cu vârstele de 11, 9 și 7 ani, au dispărut de la domiciliul lor din satul Sântandrei, județul Hunedoara. Aceștia se aflau în grija bonei lor în momentul în care au plecat de acasă. 

După ce minorii au fost căutați mai bine de o oră de tatăl lor și de bonă, Adrian Marțian a decis să anunțe autoritățile cu privire la dispariție. Astfel, o țară întreagă este în alertă pentru a-i găsi pe cei trei. 

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, MARȚIAN RANIA ADRIANA, în vârstă de 11 ani, MARȚIAN ANTONIO ADRIAN, în vârstă de 9 ani și MARȚIAN RAISA ANTONIA, în vârstă de 7 ani, l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

La ce chinuri greu de imaginat au fost supuși minorii, chiar de mama lor

La scurt timp de la dispariția minorilor, în spațiul public au apărut mai multe detalii îngrijorătoare din trecutul acestora. Adrian Marțian se află în proces cu fosta sa parteneră de viață, Roxana, din anul 2022, atunci când femeia a fost acuzată că și-ar fi maltratat copiii în nenumărate rânduri.

„Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, „Îi amenința spunând «dacă spui ceva, te omor». „Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, „Mama lor avea alți iubiți”, au povestit copiii, conform raportului citat de Marțian

Pentru o perioadă, milionarul a locuit alături de familie în Barcelona, iar după ce a aflat de relele tratamente copiilor, s-a mutat cu ei în România, în Târgu Mureș, pentru a-i proteja. A mers la poliție și Roxana este cercetată penal pentru rele tratamente minorilor.
Foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni