• PRO TV
  • Dezvăluire sfâșietoare despre mormântul prințesei Diana. Ce se întâmplă în fiecare zi, de aproape 27 de ani, la locul de veci secret

Dezvăluire sfâșietoare despre mormântul prințesei Diana. Ce se întâmplă în fiecare zi, de aproape 27 de ani, la locul de veci secret

Dezvăluire sfâșietoare despre mormântul prințesei Diana. Ce se întâmplă în fiecare zi, de aproape 27 de ani, la locul de veci secret

Charles Spencer, fratele mai mic al regretatei prințese Diana a dezvăluit că de aproape 30 de ani, de la moartea ei tragică, merge în fiecare zi la mormântul ei.

Fratele prințesei Diana a mărturisit că vizitează mormântul surorii sale ”aproape în fiecare zi” - la 27 de ani după moartea acesteia.

Gallery

Diana este înmormântată pe propritatea familiei Spencer, Althorp. Charles este custodele proprietății din 1992, de când tatăl lui, John Spencer, al optulea duce Spencer, a murit.

Prințesa are locul de veci pe o insulă pitorească, în mijlocul unui lac ornamental din parcul proprietății. Accesibil doar cu barca, locul nu este deschis publicului. Doar câțiva oameni au voie să-l viziteze.

”Săptămâna trecută, unul dintre prietenii ei apropiați din copilărie a venit pe insulă. A fost atât de drăguț”, a spus Spencer, care are cel de-al nouălea duce Spencer.
Și prințul Harry amintește în cartea lui, Spare, despre vizita la mormântul mamei lui. ”Nicio vizită aici nu este ușoară, dar când s-au împlinit 25 de ani... A fost prima oară pentru Meg. Într-un final, am adus-o pe fata visurilor mele să o cunoască pe mama.
Am ezitat, ne-am îmbrățișat, iar eu m-am dus primul la mormânt. Am pus flori. Meg m-a lăsat puțin, așa că am vorbit cu mama în gând, i-a spus că mi-e dor de ea, am rugat-o să mă îndrume”, a scris el

Foto: Profimedia, Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni