• PRO TV
  • Mamă și fiică, împreună în lenjerie intimă la prezentarea Victoria’s Secret. Legendara Kate Moss și fiica sa, reacții mixte după această apariție

Mamă și fiică, împreună în lenjerie intimă la prezentarea Victoria’s Secret. Legendara Kate Moss și fiica sa, reacții mixte după această apariție

Mamă și fiică, împreună în lenjerie intimă la prezentarea Victoria’s Secret. Legendara Kate Moss și fiica sa, reacții mixte după această apariție

„Niciodată nu este prea târziu” este o expresie care i se potrivește perfect lui Kate Moss. Deși a fost unul dintre cele mai bine cotate modele din anii ’90 și începutul anilor 2000, Kate nu a fost inclusă niciodată în celebrele „Victoria’s Secret Fashion Show”!

La 50 de ani însă, Kate Moss și-a făcut debutul în prezentarea de lenjerie intimă! Și nu oricum, ci într-un show la care a participat și fiica sa, Lila.
Kate a defilat în lenjerie neagră din dantelă, în vreme ce fiica ei a avut un outfit mult mai îndrăzneț.
„Kate și Lila în același show?! Așa ceva este iconic!”, au comentat fanii pe rețelele de socializare.

Deși Kate este fericită să lucreze cu fiica ei, este și mai încântată să o vadă pe Lila învățând din experiențele ei. „Lila este mult mai matură decât eram eu la 20 de ani,” a declarat Kate pentru British Vogue. „Ea înțelege că poate să spună nu, ceea ce eu nu am făcut niciodată, și are oamenii potriviți în jurul ei – m-am asigurat de asta. Și să fim sinceri, ea este mult mai responsabilă decât eram eu atunci. Slavă Domnului.”

Vezi imagini de la prezentare în GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

​Sursa foto: GETTY IMAGES

Însă nu toată lumea a avut cuvinte de laudă. În ultima vreme a apărut un nou curent în online – acela împotriva „nepo-babies”. Un nepo-baby este copilul unei celebrități, care este practic „împins” de părinți de la spate în showbiz, fără să aibă vreun talent deosebit. Din această categorie fac parte și Lila Moss sau chiar și surorile Hadid, care însă fac senzație pe podiumurile de modă.

De curând, fiica lui Nicole Kidman a fost aspru criticată pentru debutul său în modelling: „Pur și simplu nu e pentru ea! Să caute altceva!”, au comentat internauții.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni