• PRO TV
  • Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Cum arată verigheta aleasă de artistă: „Cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Cum arată verigheta aleasă de artistă: „Cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Cum arată verigheta aleasă de artistă: „Cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. Cei doi au devenit soț și soție în mare secret, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Gallery

Așa au spus în urmă cu ceva timp, Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. Marele eveniment a avut loc la aproximativ un an de când fiul lor a venit pe lume, dar au ținut totul secret, până de curând. Cei doi sunt în culmea fericirii și știu, deja, când vor pleca în luna de miere.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit

Theo Rose și Anghel Damian au decis ca nunta să fie una restrânsă, la care să participe doar câteva persoane, deoarece, din cauza programului încărcat pe care îl are artista, nu a mai avut energie necesară pentru organizarea unei nunți de proporții.

Nașii, părinții și frații celor doi le-au fost alături în ziua cea mare, în urmă cu trei săptămâni, atunci când cununia civilă și cea religioasă au avut loc. Theo Rose are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei, fiind convinsă că este persoană alături de care își va petrecere toată viața.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică. Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme. Nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni”, a spus Theo Rose, conform Cancan. (VEZI CUM ARATĂ VERIGHETA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Când vor pleca Theo Rose și Anghel Damian în luna de miere

Chiar dacă nu au avut parte de o nuntă mare, așa cum aleg să facă cele mai multe persoane, Theo Rose și Anghel Damian vor respecta, totuși, o altă tradiție. Proaspeții însurăței vor pleca în luna de miere, însă vacanța va mai acea ceva de așteptat, deoarece amândoi au un program extrem de încărcat.

„Luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar, oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine, în vacanță”, a mai spus artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni