• PRO TV
  • Horoscop zilnic 16 octombrie 2024. Berbecii reacționează azi impulsiv față de persoana iubită, Gemenii primesc oferte noi de muncă

Horoscop zilnic 16 octombrie 2024. Berbecii reacționează azi impulsiv față de persoana iubită, Gemenii primesc oferte noi de muncă

Horoscop zilnic 16 octombrie 2024. Berbecii reacționează azi impulsiv față de persoana iubită, Gemenii primesc oferte noi de muncă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 octombrie 2024.

Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, astăzi s-ar putea să fii tentat să acționezi impulsiv, să-ți exprimi sentimentele și să iasă la suprafață anumite trăiri pe care le-ai ținut ascunse. Cineva te poate sprijini într-un demers personal sau profesional și vei avea satisfacția că eforturile tale de-a lungul timpului nu au fost în zadar.

Taur

Astăzi este posibil să ai tendința să te retragi, cu Luna în tranzit prin Berbec, să-ți restabilești energia și să te gândești la evenimentele din ultima perioadă, care ți-au modificat traiectoria. S-ar putea să ai un schimb de idei cu partenerul sau cu cineva apropiat de la serviciu, să cântărești niște chestiuni, să negociezi sau să discuți despre probleme nerezolvate.

Gemeni

Astăzi este posibil să-ți faci planuri de viitor, iar Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa muncii, te ajută să depui eforturi pentru a-ți organiza mai bine sarcinile. De asemenea, cauți informații despre cum să-ți îmbunătățești starea de sănătate și obiceiurile zilnice. Posibil să primești și oferte noi de muncă.

Rac

Cu Luna în tranzit prin casa imaginii, reputației profesionale și carierei, te preocupă obiectivele profesionale de afirmare. Pe de altă parte, dacă cineva din familie te-a rănit sau ați avut niște discuții mai aprinse, este un moment bun să faci eforturi să cultivi armonia și echilibru în relațiile tale familiale, să treci peste orgoliu și să încerci să echilibrezi o situație tensionată.

Leu

Astăzi, cu Luna în sectorul cunoașterii, dezvoltării, lărgirii orizonturilor, te exprimi mai ușor, împărtășești opinii și înveți lucruri noi din experiențe inedite. Poți primi sfaturi de la o persoană pe care o consideri mentor sau chiar tu poți fi ghidul cuiva care are nevoie de îndrumare.

Fecioară

Astăzi este posibil să ai niște discuții de destin cu partenerul de cuplu sau legate de viitorul vostru împreună, privind administrarea unor sume de bani. Este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți organiza finanțele, să negociezi un contract nou. Te bucuri de o atenție deosebită din partea celor cu care interacționezi.

Balanță

Astăzi este o zi importantă pentru a-ți pune în valoare abilitățile de negociere. Acțiunea ta este constructivă și te simți puternic atunci când ai rezultate însemnate. De asemenea, s-ar putea să dezvolți o idee, să faci bani dintr-o altă activitate decât cea pe care o desfășori zilnic și acorzi mai multă atenție resurselor tale și modului de administrare.

Scorpion

Posibil astăzi și zilele viitoare să stai mai retras și să-ți analizezi viața, trecutul, să-ți sortezi experiențele, să ajungi la niște concluzii. Dacă simți că te învârți într-un cerc din care nu poți ieși, poate ar fi bine să eviți să te mai gândești, să lași lucrurile să se așeze de la sine. Mercur în tranzit prin zodia ta te ajută la serviciu în interacționarea cu ceilalți.

Săgetător

Contextul astral și poziționarea planetelor de astăzi îți aduce capacitatea de a relaționa bine cu ceilalați și te înconjori de persoane, care te pot ajuta să-ți duci la capăt un obiectiv. De asemenea, se activează axa iubirii și ești deschis să începi o relație nouă sau să reînvii pasiunea în cuplu.

Capricorn

Astăzi este posibil să fii în centrul atenție, să ți se propună o ofertă și te vei sfătui cu partenerul sau familia, pentru că implică multă muncă și va fi nevoie să-ți rezervi mai mult timp pentru proiectul nou. De asemenea, ai tendința să împărtășești idei cu ceilalți, să dezvoltați împreună un proiect.

Vărsător

Sectorul comunicării este activat astăzi și vin vești de la muncă sau privind programul/sarcinile, unde or să apară schimbări în perioada următoare. De asemenea, este un moment propice să ai dialoguri, să te conectezi cu persoane cu care ai pasiuni comune, să înveți lucruri noi, să prezinți idei/proiecte, să susții interviuri.

Pești

Astăzi te preocupă administrarea banilor și este posibil să și negociezi un contract. Este un moment prielnic să faci pași pentru a obține un sprijin, fie să te eliberezi de ceva ce te ține ancorat în trecut sau te împovărează. De asemenea, ai elan să înveți, să începi cursuri, să te perfecționezi, să pleci într-o călătorie, care-ți poate schimba viziunea asupra vieții.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni