• PRO TV
  • Armin Nicoară, la un pas de tragedie, din cauza diabetului. Claudia Puican l-a găsit într-o stare deplorabilă, la scurt timp după ce a suferit o criză puternică: „Și acum trăiesc cu șocul”

Armin Nicoară, la un pas de tragedie, din cauza diabetului. Claudia Puican l-a găsit într-o stare deplorabilă, la scurt timp după ce a suferit o criză puternică: „Și acum trăiesc cu șocul”

Armin Nicoară, la un pas de tragedie, din cauza diabetului. Claudia Puican l-a găsit într-o stare deplorabilă, la scurt timp după ce a suferit o criză puternică: „Și acum trăiesc cu șocul”

În urmă cu mai mulți ani, Armin Nicoară a fost diagnosticat cu diabet de tip II și, de atunci, viața lui s-a schimbat radical, dar a primit un sprijin important din partea soției sale, Claudia Puican.

Gallery

De-a lungul timpului, Armin Nicoară a recunoscut că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit datorită Claudiei Puican, care are grijă ca acesta să își respecte regimul alimentar și să urmeze toate sfaturile primite din partea medicului.

Claudia Puican l-a găsit pe Armin Nicoară într-o stare deplorabilă

Cu toate acestea, unele lucruri nu au putut fi controlate de niciunul dintre ei, iar un moment extrem de greu a avut loc în urmă cu doar câțiva ani, în timpul pandemiei. Armin Nicoară a fost găsit prăbușit în duș, fiind la doar un pas de tragedie.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt doi dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică de petrecere din țara noastră, ceea ce înseamnă că au un program extrem de încărcat, fiind chemați la foarte multe evenimente.

Citește și:

​Odată cu venirea pandemiei, însă, aceștia nu au mai avut evenimente, iar stilul lor de viață a trebuit să se adapteze, pentru o perioadă, noii realități. Fără doar și poate, cel mai afectat de cele întâmplate a fost chiar Armin Nicoară, din cauza diabetului cu care a fost diagnosticat în adolescență.

Armin Nicoară, la doar un pas de tragedie

Din cauza faptului că a trecut de la un stil de viață agitat la unul liniștit, nivelul de glicemie a suferit modificări importante, lucru ce a afectat și mai mult starea de sănătate a acestuia. Cu toate acestea, Armin Nicoară a fost găsit la scurt timp după ce a suferit o criză de diabet, în timp ce își făcea duș, chiar de către Claudia Puican.

Citește și:

„M-am speriat odată foarte tare. Eram în pandemie și, cum noi avem un program foarte agitat, de când a venit pandemia, relax total. S-au schimbat și glicemiile lui, își pusese deja pompa, doar că, trecând de la o viață agitată la una relaxată, el cu pompa asta are niște linii care îi pompează zi de zi.

Noi nu ne-am dat seama că, în pandemie, corpul lui s-a relaxat atât de mult și, într-o zi, s-a trezit, s-a dus să își facă duș și aud o pocnitură. L-am auzit, eram în apartament, l-am strigat: «Armin, ce s-a întâmplat?» nu răspundea, m-am dus la duș și l-am găsit pe jos, tremura. Nu știam ce să fac.

Știam de la mama lui că, atunci când are glicemia mică, trebuie să iei zahăr și îi pui pe limbă sau sub limbă și își revine, nu trebuie să te sperii. Și acum trăiesc cu șocul că poate să pice din picioare, dacă are glicemia mică.”, a spus Claudia Puican, în cadrul unei emisiuni online.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni