• PRO TV
  • În anii '80 făcea furori cu melodia „Maria Magdalena”. Cum arată acum Sandra, cântăreața din Germania care a fost căsătorită cu Mihai Crețu

În anii '80 făcea furori cu melodia „Maria Magdalena”. Cum arată acum Sandra, cântăreața din Germania care a fost căsătorită cu Mihai Crețu

În anii '80 făcea furori cu melodia „Maria Magdalena”. Cum arată acum Sandra, cântăreața din Germania care a fost căsătorită cu Mihai Crețu

Sandra este considerată o „regină” a muzicii disco a anilor '80. Cântăreața, pe numele întreg Sandra Ann Lauer, s-a născut în Germania, în 1962. Înainte de a începe o carieră solo, a fost vocalista trupei Arabesque, iar printre melodiile ei celebre se numără „Maria Magdalena”.

Sandra a participat ca vocalistă la proiectul muzical Enigma al fostului ei soț, Mihai Crețu, cunoscut și ca Michael Crețu. Producătorul și compozitorul de origine română i-a compus piesa Maria Magdalena în 1984, cu ocazia Anului Nou.  Melodia a avut un succes incredibil în Europa. În scurt timp, Sandra a lansat numeroase albume. Pe 7 ianuarie 1988, Michael și Sandra s-au căsătorit. După o căsnicie de 17 ani, cei doi s-au despărțit. În 2010, Sandra s-a căsătorit cu producătorul muzical Olaf Menges. Ulterior, din cauza unor neînțelegeri, Sandra a divorțat în vara lui 2014.

Sandra a cântat duminică la Oradea FestiFall. Cântăreața le-a amintit multor români de perioada adolescenței.

Gallery

​Piaţa Unirii s-a umplut de spectatori de toate vârstele, unii au venit din nostalgie, alții din curiozitate.  Artista din Germania, care a dominat topurile muzicale europene în anii '80, a făcut un adevărat show și le-a trezit spectatorilor emoții puternice. 

"Maria Magdalena", "In the Heat of the Night" şi "Everlasting Love" au fost doar câteva dintre celebrele sale melodii care au răsunat în centrul oraşului, aducându-le aminte oamenilor de tinerețe. 

După 1992, Sandra s-a dedicat creșterii celor doi copii pe care-i are cu Mihai Crețu, Nikita și Sebastian, lăsând cariera muzicală pe planul al doilea. În noiembrie 2008, după ce a vizitat România și a susținut un concert la Piatra Neamț, Sandra s-a orientat din nou către muzică. De atunci, artista vine des în țara noastră. 

Foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni