• PRO TV
  • Deșteaptă-te, România! PRO TV deschide înscrierile pentru sponsorizarea celui mai inovator proiect care susține excelența în educație!

Deșteaptă-te, România! PRO TV deschide înscrierile pentru sponsorizarea celui mai inovator proiect care susține excelența în educație!

Deșteaptă-te, România! PRO TV deschide înscrierile pentru sponsorizarea celui mai inovator proiect care susține excelența în educație!

PRO TV este puternic implicat în construirea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare, prin promovarea și susținerea activă a creării unui mediu cu standarde înalte de excelență educațională. O parte din acest angajament se traduce prin sprijinirea reală a ONG-urilor și a instituțiilor educaționale pentru a dezvolta și implementa proiecte inovatoare.

În acest context, așa cum a fost anunțat anterior, PRO TV lansează campania ”Deșteaptă-te, România!” și în cadrul acesteia va oferi o sponsorizare de 100.000 de euro celui mai bun proiect destinat să schimbe viitorul generațiilor tinere.

Începând de astăzi, toate proiectele pot fi încărcate pe site-ul desteaptateromania.protv.ro. Platforma online va fi deschisă pentru înscrieri până marți, 19 noiembrie 2024.

Încurajăm toate ONG-urile și instituțiile educaționale să profite de această oportunitate pentru a-și atinge obiectivele și pentru a implementa proiecte și initiative care să aibă impact și efecte durabile asupra sferei educaționale din România. Imediat după ce etapa de înscriere se încheie, toate proiectele vor trece printr-o verificare a eligibilității, apoi vor fi evaluate de board-ul CSR al PRO TV.

Proiectul câștigător va fi anunțat public până vineri, 20 decembrie 2024. Toate detaliile legate de procesul de înscriere și evaluare pot fi găsite în regulamentul inițiativei, dar și în secțiunea Q&A de pe site-ul desteaptateromania.protv.ro.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni