• PRO TV
  • Obiectul mai puțin obișnuit pe care Irinel Columbeanu l-a găsit printre ruinele vilei din Izvorani. Nu i-a venit să creadă că a scăpat neatins de flăcări: „Cea mai prețioasă amintire”

Obiectul mai puțin obișnuit pe care Irinel Columbeanu l-a găsit printre ruinele vilei din Izvorani. Nu i-a venit să creadă că a scăpat neatins de flăcări: „Cea mai prețioasă amintire”

Obiectul mai puțin obișnuit pe care Irinel Columbeanu l-a găsit printre ruinele vilei din Izvorani. Nu i-a venit să creadă că a scăpat neatins de flăcări: „Cea mai prețioasă amintire”

Irinel Columbeanu și-a îndeplinit, recent, una dintre cele mai mari dorințe, atunci când a pășit în curtea vilei din Izvorani, încă o dată. Fostul om de afaceri nu a mai avut șansa să se întoarcă pe fosta lui proprietate de când a pierdut-o în urma falimentului.

Gallery

Recent, împreună cu patronul azilului în care locuiește, dar și cu un alt prieten, Irinel Columbeanu a vizitat vila de la Izvorani care aparține, în prezent, unei avocate de-ale acestuia.

Irinel Columbeanu a găsit un obiect de valoare, în vila de la Izvorani

Pe lângă emoția pe care a resimțit-o în momentul în care a revăzut locuința, acesta a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când a văzut că un obiect personal, cu o mare valoare sentimentală, a rămas neatins de incendiul de acum patru ani.

Din cauza incendiului, din vila de la Izvorani au rămas doar pereții exteriori, o mare parte din obiectele aflate în interior fiind făcută scrum. Cu toate acestea, câteva lucruri au rămas intacte, printre acestea numărându-se un tablou în care apar mama fostului afacerist și Irinuca (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

​La vederea tabloului, Irinel Columbeanu a fost cuprins de emoții și, după ce l-a sărutat, a mărturisit că Irinuca rămâne cea mai importantă persoană din viața lui. „Irina a rămas cea mai prețioasă amintire a mea”, a spus fostul afacerist, în cadrul unei emisiuni online.

Vila lui Irinel Columbeanu, evaluată la aproximativ patru milioane de euro

Înainte să fie cuprinsă de flăcări, în anul 2020, vila lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare pentru suma de 3,9 milioane de euro. Acesta nu și-a mai permis să o cumpere, motiv pentru care, a fost achiziționată de altcineva, mai exact, una dintre fostele sale avocate.

Citește și:

​Locuința nu a mai fost refăcută, iar ploile și ninsorile din ultimii ani au degradat-o și mai tare. Bălăriile și gunoaiele aruncate la întâmplare au transformat locul într-un adevărat focar de infecție, locuința fiind invadată de șobolani, spre disperarea vecinilor.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni