• PRO TV
  • Cine este Luisa, românca din Maramureș care a reprezentat Italia la Mrs. Universe 2024

Cine este Luisa, românca din Maramureș care a reprezentat Italia la Mrs. Universe 2024

Cine este Luisa, românca din Maramureș care a reprezentat Italia la Mrs. Universe 2024

Anul acesta, la concursul Mrs. Universe 2024, dedicat femeilor căsătorite, au participat două românce. Luisa Petz, o tânără originară din Vișeu de Jos, Maramureș, a reprezentat Italia la prestigiosul concurs internațional.

Gallery

​Luisa Petz este stabilită de mulți ani în Italia. Ea a reușit să câștige titlul de Mrs. Italy Universe 2024 și a avut posibilitatea să plece în Coreea de Sud. 
Competiția Mrs.Universe, aflată la a 47-a ediție, a adunat pe scenă femei remarcabile din întreaga lume. La concurs se pune accent nu doar pe frumusețe, ci și pe implicare socială, pe cariere de succes și familii puternice.
Concursul este dedicat femeilor căsătorite, divorțate sau văduve, care își aduc contribuția în comunitatea lor prin activități caritabile și sociale.

​Luisa s-a remarcat prin dedicarea față de cauzele sociale, devenind un model de forță și implicare feminină.În cadrul competiției din acest an, România a fost reprezentată de Alice Vrînceanu, din Bacău. 

@alicevrinceanu #southkorea #mrsuniverse #alicevrinceanu #contest #România #fyp #nationalcostume @Valentina CC Design⭕️♾️ ♬ sunet original - Alice Vrinceanu

Competiția internațională s-a desfășurat în perioada 2 octombrie – 10 octombrie în orașul Incheon (Coreea de Sud). La finală au participat femei din regiunea Asia-Pacific, Europa, SUA și spațiul post-sovietic. Câștigătoarea concursului a fost Natallia Daroshka din Belarus. Nikita Kushva, reprezentanta Asiei de Nord, a devenit prima vicedoamnă, iar Natalia Chistyakova, reprezentanta Siberiei, a ocupat locul trei.

​Foto: Natallia Daroshka din Belarus, câștigătoare Mrs. Universe 2024

Foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni