• PRO TV
  • Hailey Bieber nu le permite părinților săi să-și vadă nepotul. Care este motivul

Hailey Bieber nu le permite părinților săi să-și vadă nepotul. Care este motivul

Hailey Bieber nu le permite părinților săi să-și vadă nepotul. Care este motivul

Hailey Bieber nu le permite părinților ei, Stephen Baldwin și soției sale Kenya, să comunice cu fiul ei, Jack. Acest lucru a fost raportat de Daily Mail cu referire la persoane din anturajul vedetelor.

Gallery

​Proaspăta mămică, Hailey Bieber, a ales să-și țină departe părinții de fiul ei Jack, pe care îl educă împreună cu interpretul Justin Bieber. Relația modelului cu părinții săi ar fi destul de tensionată, au declarat sursele dailymail.co.uk

Hailey s-ar fi certat de mult cu Stephen și cu Kennya Baldwin din cauza convingerilor religioase și politice ale acestora. 

Fondatoarea Rhode Beauty, în vârstă de 27 de ani, a născut primul ei copil în august. În timp ce multe alte proaspete mame ar apela la ajutorul sau la sfatul părinților pentru creșterea bebelușului, Hailey este hotărâtă să păstreze distanța.

Deși tatăl ei, în vârstă de 58 de ani, a sărbătorit nașterea nepotului său printr-o postare pe Instagram, mama modelului a ales să nu marcheze momentul pe propriul feed de socializare.

„Relația lui Hailey cu familia ei s-a răcit de ceva vreme”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com. „Era mai apropiată de mama ei, dar relația a început să se destrame când Hailey a rămas însărcinată, pentru că nu a vrut să-și anunțe familia luni de zile.”

Modelul s-a supărat când tatăl ei a distribuit o postare în care le-a cerut fanilor să se roage pentru Hailey și Justin, lucru care a stârnit îngrijorare pentru cuplu.

Stephen Baldwin a scris: „Creștini, vă rog, când vă gândiți la Justin și la Hailey, luați un moment pentru a face o mică rugăciune pentru ca ei să aibă înțelepciune, protecţie şi apropiaţi-vă de Domnul”. 

„Hailey a avut o ceartă cu familia ei când tatăl său a cerut rugăciuni pentru Hailey și Justin și i-a spus că nu vrea ca el să se amestece în viața ei ”, a spus sursa.

Mai mult, persoane din anturajul lor susțin că tensiunile lui Hailey cu familia ei i-au alimentat dorința de a renunța la numele „Baldwin” în favoarea de a deveni doamna Bieber în 2018. 

​Sursă foto: Getty/ Hailey este văzută în partea stângă, alături de tatăl Stephen Baldwin, sora Alaia Baldwin și mama Kennya Baldwin în noiembrie 2008.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni