• PRO TV
  • Romina Gingașu, ravisantă într-o ținută de peste 2.000 de euro. Soția miliardarului Piero Ferrari a întors toate privirile la un eveniment privat

Romina Gingașu, ravisantă într-o ținută de peste 2.000 de euro. Soția miliardarului Piero Ferrari a întors toate privirile la un eveniment privat

Romina Gingașu, ravisantă într-o ținută de peste 2.000 de euro. Soția miliardarului Piero Ferrari a întors toate privirile la un eveniment privat

Romina Gingașu a întors toate privirile la un eveniment privat. Soția lui Piero Ferrari a purtat o ținută care costă peste 2.000 de euro. Cum arată rochia în care a cântat alături de Nicole Cherry?

Gallery

Romina Gingașu, spectaculoasă într-o rochie cu imprimeu floral

Recent, soția miliardarului Piero Ferrari, moștenitorul a 10% din imperiul construit de Enzo Ferrari, a purtat o rochie Dolce & Gabbana de 2.100 de euro la un eveniment privat care a avut loc în weekend în România.

Rochia midi cu imprimeu cu zambile sălbatice pe un fundal negru, și bretele în formă de X, a făcut-o pe Romina Gingașu să arate splendid la eveniment. Toate privirile au fost ațintite asupra ei.

La eveniment, Romina a cântat alături de Nicole Cherry piesa „Jos pălăria pentru femei”, una dintre melodiile ei preferate.

Chiar dacă soțul ei deține 10% din imperiul Ferrari, Romina Gingașu este foarte cumpătată din punct de vedere financiar, iar ținutele pe care le poartă sunt mai mereu accesibile. Recent, femeia de afaceri a participat la un eveniment din Italia într-o rochie roșie de doar 160 de lei. Totodată, anul trecut, în timpul promovării filmului „Ferrari”, Romina a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a purtat o rochie de aproximativ 250 de lei, cumpărată de pe AliExpress.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni