• PRO TV
  • Vrei la Președinție? Spune tot sau îți ia gura foc! Mircea Geoană vine astăzi La Măruță!

Vrei la Președinție? Spune tot sau îți ia gura foc! Mircea Geoană vine astăzi La Măruță!

Vrei la Președinție? Spune tot sau îți ia gura foc!  Mircea Geoană vine astăzi La Măruță!

Vrei la Președinție? Provocarea ”Spune tot sau îți ia gura foc!” continuă. Candidați la cea mai înaltă funcție în stat au acceptat, săptămâna trecută, provocarea picantă lansată de Cătălin Măruță. Astăzi, de la ora 15:00, este rândul lui Mircea Geoană, să răspundă la o serie de întrebări incomode.

Mircea Geoană, cunoscut pentru cariera sa diplomatică și politică, va fi supus testului care a stârnit numeroase reacții în spațiul public - un test în care sinceritatea și rezistența la picant vor fi esențiale. După ce, săptămâna trecută, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban și Elena Lasconi, candidați la cea mai înaltă funcție în stat, au răspuns la întrebările secrete și au făcut dezvăluiri interesante despre ei și adversarii lor, astăzi, Mircea Geoană va trece prin aceeași provocare.

Regulile jocului sunt simple: Cătălin Măruță îi va adresa invitatului o întrebare secretă, iar, oricât de incomodă ar fi, acesta va trebui să răspundă. Fie spune tot și lasă întrebarea să fie citită de prezentator, fie îi va lua gura foc și va trebui să mănânce din sosurile picante pentru a nu dezvălui întrebarea.

Cum va reacționa fostul Secretar General Adjunct al NATO la cele mai neașteptate întrebări și dacă va alege să ascundă întrebările sau să mănânce picant, vom afla astăzi, de la ora 15:00, La Măruță.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni