• PRO TV
  • Ce spune Demi Moore despre starea de sănătate a lui Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală și afazie

Ce spune Demi Moore despre starea de sănătate a lui Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală și afazie

Ce spune Demi Moore despre starea de sănătate a lui Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală și afazie

Demi Moore a făcut recent câteva mărturisiri despre lupta starului din „Greu de ucis” cu demența frontotemporală și afazia, la doi ani după diagnosticul crunt.

Gallery

​Actrița de 61 de ani este în strânsă legătură cu familia fostului ei soț și îl vizitează pe Bruce Willis ori de câte ori are ocazia.

Demi păstrează o perspectivă pozitivă asupra stării de sănătate a fostului ei soț, bărbatul alături de care are trei fiice: Rummer, Tallulah și Scout.

„Știi, am mai spus asta înainte. Boala este ceea ce este și cred că este necesară o acceptare profundă a situației actuale”, le-a spus Demi reporterilor prezenți la Festivalul Internațional de Film Hamptons 2024.

Deși diagnosticul lui Bruce Willis este unul crunt, fără șanse de vindecare, actrița a confirmat că starea acestuia este stabilă în prezent.

CITEȘTE ȘI:

„Pentru locul în care se află, el este stabil acum. Am fost acolo acum două zile cu nepoata mea”, a povestit actrița, referindu-se la Louetta, fiica de 17 luni a lui Rumer.

În ciuda faptului că s-a despărțit de Bruce în 2000, Demi a precizat că încă petrece mult timp cu fostul ei soț, care s-a recăsătorit cu Emma Heming Willis în 2009.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie în martie 2022, care ulterior s-a transformat în demență frontotemporală. Starul din „Greu de ucis” a renunțat complet la actorie după diagnosticul cumplit și s-a retras din lumina reflectoarelor.

Demența frontotemporală cauzează schimbări de personalitate, comportament obsesiv și dificultăți de vorbire. (Mai multe imagini cu actorul în GALERIA FOTO de mai sus)

În momentul de față, niciun tratament nu a fost aprobat pentru această afecțiune. Din momentul în care sunt diagnosticate cu demență frontotemporală, pacienții trăiesc între 7 și 13 ani.

„Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, spunea Emma Heming, actuala soție, într-un comunicat de presă.

Fotografii: Instagram/ Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni