• PRO TV
  • Cum arată Darius Ursa după ce a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului. Câte kilograme a slăbit câștigătorul de la Survivor România

Cum arată Darius Ursa după ce a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului. Câte kilograme a slăbit câștigătorul de la Survivor România

Cum arată Darius Ursa după ce a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului. Câte kilograme a slăbit câștigătorul de la Survivor România

Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, a trecut recent printr-o operație de micșorare a stomacului. Fostul concurent a luat această decizie după ce s-a luptat cu kilogramele în plus.

După 5 luni petrecute în Republică Dominicană, Darius Ursa slăbise peste 20 de kg. Revenind acasă, după câteva luni, câștigătorul Survivor a început să se confrunte din nou cu kilogramele în plus. Prin urmare, a decis să apeleze la intervenția de micșorare a stomacului. 

​Darius Ursa a povestit despre toată această experiență pe rețelele sociale. 

„Sunt conștient că rezultatele nu se vor vedea peste noapte, nici nu-mi doresc lucrul ăsta, deși fiica mea mă așteaptă să vin slab acasă. Eu am fost în faza aia (n.red. mai slab) și mi-a plăcut foarte mult, de aceea fac pasul ăsta, ca să ajung acolo unde m-am simțit bine”, a spus el când se afla încă la spital. 

Vezi în galeria foto de mai jos cum arată acum fostul concurent de la Survivor și câte kilograme a slăbit în 17 zile de la operație. 

Gallery

​Ce mănâncă Dan Ursa după operația pe care a suferit-o la stomac

Câștigătorul competiției Survivor 2023, originar din orașul Tășnad, a povestit ce mănâncă într-o zi obișnuită. Din relatările sale, este evident că porțiile de mâncare s-au micșorat, dar și alimentele sunt alese cu grijă. El încearcă acum să facă alegeri mult mai sănătoase.

„Am făcut 42 de ani ieri (n.red. 13 octombrie), o vârstă frumoasă. Haideți să vă povestesc ce am mâncat ieri. La micul dejun am mâncat un terci, adică niște fulgi de ovăz fierți în lapte. Am folosit lapte vegetal de migdale, pentru că ăla nu fermentează. Ca să fie dulce, am răzuit un măr și am pus un vârf de linguriță de scorțișoară. Foame nu mai simt de când am făcut operația. Pofte încă mai am, dar nu vreau să scap de ele.

La prânz, Darius Ursa spune că a mâncat o mâncare gătită la ceaun, aflându-se la un picnic. „Toți cei care au fost acolo au mâncat din farfurie, iar eu am mâncat din cană”, precizează el. Seara a mâncat tot terci de ovăz. „Pentru că a fost senzațional, am mai mâncat două linguri de terci despre care v-am spus”, menționează el.

Darius Ursa a intrat în competiția Survivor cu 117 kilograme, iar spre finalul competiției cântărea doar 95 de kilograme, ceea ce înseamnă că pe parcursul celor 5 luni petrecute la Survivor, a slăbit 22 de kilograme. Și Alex Delea, câștigătorul sezonului anterior,  a vorbit cu admirație despre Dan Ursa. Mai mult, a spus direct că foarte mulți nu i-au dat șanse din cauza kilogramelor în plus.

Sursă foto: Instagram/ darius_ursa

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni